Zaznamki

Heroes Of The Sword

Alternativna imena: Heroes Of The Sword

Heroes Od Sword Online - brezplačno brskalnik temelji multiplayer igra z bitke v realnem času. Vaši nasprotniki bodo živeli igralce. V vlogi bojevnika ste se našli v mestu, ki plujejo otoki, kjer se bo sam pokazal v vsem svojem sijaju. Premikanje gor igre zemljevid, boste uničili sovražnike na poti, ki z enako željo, da hrepenijo tvojo smrt. Poleg različnih igranja napolnjena z nalogami. Gostje dati priložnost, da zaslužijo denar za nakup orožja in obdobij. V tej RPG boste osvojiti raven po stopnji, ki raziskuje vsak od njih, in v času, postane močnejša. Igre Heroes of Might daje priložnost, da postane pravi junak, zato ne zamudite te edinstvene priložnosti je!

Zanimivo je, da poskušajo igrati Heroes Od Sword lahko kot gost. To pomeni, da bi ustvarili račun. Toda v tem primeru, vaši dosežki ne bodo shranjene. Če želite nadaljevati začeto poslovne potrebe Heroes Od Sword registracija, kar moram reči, je dokaj preprosta in hitra. Morate izpolniti nekaj polj v posebni obliki: ime igralca emeyl, geslo, ponovite geslo, datum rojstva. Ampak najprej moram izbrati znak, ki ga želite nadzirati. Imejte v mislih, da je registracija sprejemam pogoje pogodbe. Zato je koristno, da vnaprej prebrati pravila. Sistemske zahteve ne more skrbeti, ker projekt ni povsem izmišljena v tej zadevi in ​​za igranje boste potrebovali najbolj običajni povprečni konfiguracije računalnika. Pregled povezavo s svetovnim spletom. Internet res dela čudeže in sediš doma, lahko potopite v razburljivo ozračje Rubilovo, podoživite vse din občutkov, ki je sposoben doživeti pravega bojevnika.

Heroes Od Sword boste igrali z orožjem. Vendar pa za razliko od podobnih brskalnika iger, vrste bullet so odsotni. Za pomoč predvajalnik je zgolj robovi orožje. Namreč, meč, sekiro, kladivo, klub, syurikeny. Na začetku se vam bodo dali priložnost, da se usposabljati, da razumejo, kako ravnati orožje. Prav tako so na voljo orožja za uporabo uroke in artefakte. In vse to je, da izberete in prilagodite lahko storite! Obisk kovač, kupite močno orožje, in če vam je uspelo priti do stolpa magije tudi tukaj boste dobili različne magične artefakte in uroke (veter, voda, ogenj, strele in mrtve).

Med igranjem junaka črpa in razvija. Profil je distribucija dosežek točk na borec spretnosti. Parametrov, kot so agility, varstva, zdravstva, magije, moči in sreče ponavadi za izboljšanje.

Da Heroes Od Sword igra - svet vre pustolovščina svetu, kjer nevarnost preži z vseh strani . Zakaj so le spopadi med odločnimi nasprotniki v areni. Omogoča različne igranja in prisotnost več načinov: solo, stene do stene, ali zajemanje zastavo. Lahko se preizkusite v vsaki od njih! Toda poleg znamenitih bojev, Heroes Od Sword spletu lahko pohvali s posebno klepet, v katerem se ljudje znajdejo kot prijetne tovariše, tako in iskreno spremljevalci. Vsak udeleženec ima pravico, da napišete sporočilo klepeta, da izrazijo svoje mnenje o vsakem vprašanju.

Dragi ljubitelji užitkov, boste našli veliko zanimivih stvari. Glavna stvar - zagotovo šel do cilja, sledi pot od začetnika do izkušenega bojevnika in dobili veliko prijetnih čustev. Mi vam lahko samo želim veliko sreče in prijetno doživetje!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more