Zaznamki

Junaki Gaia

Alternativna imena: Junaki Gaia

Ta strategija - še ena mojstrovina iz Aeria iger. Mnogi igralci pravijo, da je igra Heroes of Gaia veliko opraviti s priljubljeno zabava serije učenci, ampak v bistvu je to projekt ima svojo individualno in edinstven čar. Igra je zelo zanimivo in lahko od prve minute, da vas pritegnili s svojo parcelo. Lepo se izvajajo grafika ne more ampak občudujem in kakovost igranja v dvojicah samo užitek. Skratka, če vam je všeč strategije na spletu, potem je to igra - tisto, kar potrebujete.

Z Heroes of Gaia spletu boste mogli raziskati nove dežele in jih zajame čim gradijo svoje gradove in zgradbe. Izdelana iz sredstev, ki jih redno lahko ustvarjajo dobiček, tudi če ne boste v igri. Morda ne boste mogli zbrati sredstva takoj po ponovni vstop v igro. Moraš graditi svoj imperij, pri čemer je eno samo stanje. To pomeni, da vaša nazaj ne bo veliko vojsko, in vsi tvoji dosežki bodo izključno vaše osebne zasluge. Biti preudaren in moder bojevnik, vedno poskušajo najbolje približati sovražnika. Boste morali za sklenitev mirovne pogodbe in zavezništva, da bo boj proti njim in bitka sovražniki - vse zavoljo nekega dne govorili o tebi kot najbolj pogumen in mogočnega vladarja.

To je spletna igra, ampak zato, ker bi morali že biti pripravljeni na to, da bodo junaki registracijo Gaia, potrebne za začetek. Vmesnik Igra še ni prilagojena za angleško govorečih uporabnikov, vendar pa zmedlo to dejstvo ne bi smelo - nadzor nad igro tako preprosto, da boste mogli ugotoviti, celo brez pomoči slovarja, vključno z izpolnjeno prijavnico. Upoštevajte pa, da pred igro, boste morali prenesti in namestiti Unity Web Player, ki bo še naprej pomagal, da igrajo brez kakršnih koli težav pravica iz vašega brskalnika.

Za začetek registracije, pritisnite «Plat Brezplačno", ki se nahaja na dnu ekrana.

Preden odprete prijavnico, izpolnite, da lahko začnete igrati junakov Gaia. Sledite vsem pozivom sistem in izpolnite vsa polja v vrstnem redu (boste morali navesti ime in geslo za vstop v pisarno, in zapišite naslov elektronske škatli).

Če želite, lahko bypass postopka registracije, ki je pridobila dovoljenje v projektu, z uporabo podatkov iz njihove strani na Facebooku. In če bi to vsaj enkrat ste igrali igro iz Aeriya, potem vam ne bo treba registrirati - ste končali s tem še ni na prvem srečanju s projektom.

Preden začnete igrati igro Heroes of Gaia, boste morali izbrati igro strežnik. Vaša glavna naloga - za črpanje in razviti svoj značaj, da bi dobili zmago točk. Igra ima nekaj pomembnih dirk znakov:

Ljudje.

Vilini.

Orki.

Undead.

Projekt vas čaka več kot 40 milijonov igralcev po vsem svetu. Pohitite in si sami dokazati na bojnem polju. Lahko to storite prav zdaj, ker igrati Heroes of Gaia brezplačno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more