Zaznamki

Heroj Aethrica

Alternativna imena:

Hero of Aethric je klasična RPG z zanimivo zgodbo. Igra je na voljo na mobilnih napravah. Grafika je pikselizirana, slog je zelo podoben retro igram iz 90-ih. Zahvaljujoč tej rešitvi zahteve glede zmogljivosti niso visoke, lahko udobno igrate tudi na šibkih napravah. Glasovna igra je visoke kakovosti, glasba ustreza splošnemu slogu, vendar je med dolgo igro lahko moteča.

Država, kjer se igra odvija, se imenuje Aethric. To je zelo lep kraj, poln magije in skrivnosti, a na žalost v njem ni vse dobro.

Postati boste morali junak rešitelj in očistiti ozemlje Aethrica pred številnimi agresivnimi pošastmi in roparji.

Igra za dolgo časa vas lahko očara z ogromnim številom nalog:

  • Potujte po odprtem svetu in poiščite zanimive lokacije
  • Pridobite gradbeni material, hrano in druge vire
  • Razvijte svoje mesto, zgradite nove zgradbe in izboljšajte obstoječe
  • Na svojih potovanjih poiščite artefakte, orožje in oklepe
  • Celotna zgodba in stranske naloge
  • Komunicirajte s prebivalci pravljične dežele
  • Razširite svoj arzenal potez in urokov, ko pridobivate izkušnje
  • Tekmujte z drugimi igralci na spletu ali dokončajte sodelovalne misije

Seznam je majhen in prikazuje samo glavne naloge v igri.

Pred igranjem igre Hero of Aethric morate opraviti več misij z vadnicami, da boste lahko učinkoviteje nadzorovali svoj lik.

Na začetku si boste morali vzeti čas za razvoj lastnega mesta. Razburljivo bo. Kakšno bo vaše naselje, je odvisno samo od vaše izbire. Razporedite zgradbe po želji in ustvarite edinstven dizajn.

Poskusite postopoma raziskovati svet okoli sebe, da bo vaš lik hitro pridobil potrebne izkušnje in se naučil novih bojnih tehnik. Med bitkami lahko celo uporabite magijo. Bitke potekajo v pospešenem načinu, običajno je nekaj zadetkov dovolj, da premagate nasprotnika, on pa se lahko hitro spopade z vami.

Med potovanjem po pravljični deželi boste srečali številne druge igralce. Lahko združite moči in opravljate skupne naloge. Obstaja priložnost, da se borite med seboj ali celo sodelujete v ropu. Ali ste junak ali zlobnež, je odvisno od vas.

Dnevni vstop v igro vam bo omogočil prejemanje daril za obisk.

Vsak mesec se v čarovniškem svetu zgodi nekaj novega. Razvijalci ne pozabijo posodabljati igre in redno dodajati vsebine. Tako vas igra ne bo dolgo časa motila.

Trgovina v igri vam bo omogočila nakup številnih uporabnih predmetov in virov. Nakupe lahko plačate z valuto igre ali pravim denarjem.

Za igranje potrebujete stabilno internetno povezavo, a na srečo je zelo malo krajev, kjer ni pokritosti mobilnega operaterja.

Hero of Aethric lahko brezplačno prenesete na Android s povezavo na tej strani.

Začnite igrati zdaj in se zabavajte ob igranju klasičnih RPG na svoji mobilni napravi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more