Zaznamki

Železna srca 4

Alternativna imena:

Hearts of Iron 4 je še ena globalna strategija studia, ki jo poznajo vsi ljubitelji tega žanra. Grafika v igri je dobra, čeprav precej poenostavljena kot realistična. Glasba je popolnoma usklajena in popolnoma ustreza temu, za katero od držav igrate. V igri morate voditi izbrano državo.

Če želite igrati Hearts of Iron 4, boste začeli v precej daljni preteklosti in lahko končali v sodobnem svetu.

Igra je bolj o osvajanju in prevladi v svetu kot o razvoju, čeprav je tukaj. Tudi če ste zelo miroljubni in ne iščete sovražnikov, bo prej ali slej nekdo iz sosednjih držav želel osvojiti vaše dežele. Zato, ko nas zanimajo gospodarstvo, diplomacija in znanost, ne smemo pozabiti na ustvarjanje močne in dobro oborožene vojske.

Vaše možnosti so skoraj neomejene, naredite lahko celo takšne malenkosti, kot ste sami, da postavite obrate in tovarne na strateško priročna mesta. Ne smemo pa zanemariti tudi drugih dejavnosti.

V igri je mogoče izvesti katerega koli od najbolj nenavadnih in najbolj bizarnih preobratov zgodovine, ni nobenih omejitev. Na primer, mogoče je igrati scenarij, kjer zavezniki izgubijo drugo svetovno vojno. Ali katere koli druge možnosti na temo, kaj če bi se to zgodilo.

Najbolj zanimive razvojne veje v igri so za velike imperije, kar je malo čudno. Navsezadnje v zgodovini ni osamljenih primerov, ko so na splošno majhne države obvladovale večji del sveta. Toda za to se znanstveni in tehnološki napredek premika veliko hitreje v majhnih državah v igri. Zdi se, da so na ta način razvijalci poskušali ohraniti ravnotežje.

Med igranjem boste vedno našli kaj početi.

Čakate na tako zanimive dejavnosti, kot so:

  • Diplomacija
  • Opredelitev ideologije in državne strukture
  • Vojaške zadeve
  • Znanstveni razvoj

In še veliko drugih enako vznemirljivih destinacij.

Igra zasvoji in lahko preživite več dni za ne najbolj pomembne stvari.

V igri se boste morali boriti, če vam je to všeč ali ne. Vendar ni tako preprosto, kot se morda zdi.

Vzemi in nenadoma napadi sosede ne bo delovalo. Za takšen korak je treba skrbno pripraviti temelje. Kompetentno sestavite zahtevke in pripravite čete. Toda tudi v tem primeru lahko nasprotnik preprosto izpolni vse vaše zahteve, da se izogne neposrednemu spopadu, še posebej, če je vaša vojska veliko močnejša.

Najlažji način za zmago je, da pripravite nemir ali revolucijo in pod krinko uvedbe mirovnih sil zavzamete celotno ozemlje.

vrst vojakov v igri, ogromno, vse je blizu realnosti.

Tukaj boste videli:

  1. PVO
  2. Letalstvo
  3. Pristanek
  4. Pehota
  5. Saperji
  6. Flota

In morda celo konjenica.

Bitke niso preveč obremenjujoče, ni potrebe po premikanju posamezne enote na bojno polje. Za to imajo svoje poveljnike. Vi kot vrhovni poveljnik le določite cilj.

Obstaja spletni način. Preprosto lahko ugotovite, kateri od vaših prijateljev je najboljši strateg.

Hearts of Iron 4 brezplačno prenesete na PC, žal ne bo delovalo. Igro lahko kupite na portalu Steam ali na uradni spletni strani.

Želite postati vladar katere koli države po vaši izbiri? Potem takoj namestite igro in začnite igrati!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more