Zaznamki

Hay Day

Alternativna imena: Hai Dai

Game Hay Day je obetavna kmetija.

Toys na kmetiji teme veliko ustvaril, vendar je vsak zanimiv na svoj način. Slišal je pohvalo v časopisih in igralcih Hay Day, ki jih je razvil studio Supercell. To je odličen simulator za igranje na mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih. Izšla je pred nekaj leti, vendar razvijalci še vedno to počnejo, občasno objavljajo posodobitve. Najbolj zanimivo se začne, ko pridejo prazniki, nato pa se kmetija preobrazi neprepoznavno. Noč čarovnic, božiča in novega leta, Velikonočni, Patrickov dan so nekaj primerov, kjer je igrišče popolnoma nov videz.

Vsakdo lahko prenese Hay Day brezplačno na svoj telefon in kadar koli preneha z žetvijo ali opravlja nalogo. Če želite to narediti, potrebujete internetno povezavo, tako da lahko komunicirate s prijatelji, tako da delate skupaj pri nekaterih nalogah ali pomagate novincem.

Tvoje možnosti.

Mnogi so že cenili zmožnost prenosa Hay Day v računalnik. Hkrati je vse, kar je na voljo v mobilni različici, še vedno dostopno.

Game Hay Day privlači svetle grafike, in ko začnete igrati, je težko odtrgati.

 • Razvoj kmetije
 • Proizvodnja za osebno zadovoljstvo
 • Proizvodnja proizvodov in trgatev
 • Pomoč presežka na trgu
 • Nakup manjkajoče
 • Razvajanje in dostava naročil
 • Stalne izboljšave zgradb in mehanizmov
 • Dostop do dekorativnih elementov
 • Sprva bo trajalo veliko dela, da bi dobili dostop do vseh struktur, živali, rastlin in strojev. Toda, ko pridete do višjega statusa, se lahko malo sprostite, zbirajo sredstva za prihodnjo uporabo.

  Vendar ne mislite, da je ta proces neskončen. Žetev zreja veliko hitreje, kot imate priložnost za novo skladiščenje. Ko so police polne, boste morali nekaj prodati, da bi počistili mesto. Za vse vrste blaga imate samo eno skladišče, in samo za ribolov in ulov je ločen skladišče.

  Finančna stran igre.

  Za vsako izboljšavo morate kopičiti ne le pomembne materiale, temveč tudi valuto. Igralne kovance in dragocene kamne je enostavno dobiti v prsih, ki se občasno pojavljajo na ozemlju in za opravljeno nalogo. Druga možnost za nakup manjka za pravi denar, vendar igra Hay Day je zgrajena tako, da ni potrebna. Doseganje uspeha je mogoče brez dodatnih injekcij kapitala. Če želite, da si sami pridobite to, kar potrebujete, boste morali delati in prihraniti denar, ker so nekatere stvari drage. Na primer, če popravite čoln, lahko plavate na ločenem otoku za ribolov.

  Vendar pa ozemlje ni bogato z ribami. Včasih so modre race, iz katerih lahko vzamete plemenito perje in še zbrate nekaj repov jastogov. Toda to zahteva posebno opremo in za to je potrebno veliko truda, časa in sredstev. Za to živo bitje moramo graditi in izboljšati bazen in avto, kar je tudi drago. Toda potem bodo zadovoljili videz in vam prinesli dober dobiček.

  Kot že rečeno, igra Hey Day je zelo lepa. V določeni fazi, ko vam ni treba prihraniti denarja za drug nakup ali črpanje, bodite pozorni na pokrajino. V trgovini je veliko lepih stvari, v živalskih pisala pa je mogoče postaviti poti tudi z zlatimi opekami. Namestite kipe, krepko luči in druge okraske za svoje hišne ljubljenčke je bilo lepo. Prav tako lahko posnamete sliko svoje kmetije in jo prikažete svojim prijateljem. Primerjajte svoje dosežke z drugimi in osvojite tekmovanje.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more