Zaznamki

Žetev Land

Alternativna imena: Zbrati zemljo

Izzemite zemljišče v prostranosti domovine.

Razvijalci mobilnih in računalniških iger MysteryTag so dobili idejo, da ustvarite igro s patriotsko pristranskostjo. Harvest Land, to je prvotni kmetijski simulator, kjer živijo Ukrajinci, Rusi, Belorusi in drugi predstavniki slovanskih ljudstev. Igrača izgleda svetla in pametna, kar je všeč videzu. Če ste malo utrujeni iz kmetije z eksotičnimi rastlinami in živalmi, zombiji in drugimi mističnimi bitji, poskusite Slovane: Prenos kmetije. To bo prineslo nov tok čustev, ki jih cenijo vsi igralci.

Igra je brezplačna, vendar je postala tradicija, da uvedejo plačane vsebine, ki spodbujajo uporabnike, da pospešijo procese za pravi denar. Čeprav to ni potrebno, vendar včasih brez financiranja, je precej težko napredovati. Če telefon nima prostora, toda igra je zainteresirana, lahko prenesete Slovani: kmetija na računalniku. Ali kot možnost, jo postavite na obe napravi in ​​naenkrat razvijte dve kmetiji.

Pridelujemo bogato letino.

Pred klasično različico žanra:

  • Ključne naloge

As vidite, igra Land Harvest je šla po pretepeni poti, vendar ni postala manj zanimiva.

  • Plant različnih polj in harvest
  • Razširite ozemlje za nove postelje
  • Run živali
  • zgradbe stavb in jih izboljšajte
  • Ppakiranje blaga
  • Pogodajte z drugimi udeleženci igre
  • Vsi na trgovini
  • Seveda pa je v njej vmesnik in kaj je izvirno.

. Ker je tema vzeta iz slovanskega načina življenja, je izbor gojitvenih proizvodov označen s pšenico, jabolkami, koruzo, paradižniki in tako naprej. Živali so prav tako prepoznavne in vsakemu prebivalcu vasi so domače krave, piščanci, prašiči. Ko berete pridelke in živalske proizvode, jih morate nekje dati. Za to ni boljšega kraja, kot je skedenj, vendar ne more biti primeren za vse. Kot dober gostitelj, razmišljajte o njegovi razširjenosti, za kar potrebujete materiale in orodja.

Tukaj, razvijalci in skrbeli, tako da so igralci aktivneje razširili svoj denar. Čeprav hlev raste s svojim prizadevanjem, vendar zelo malo, in za naslednjo širitev potrebujete še več materialov. Če jih želite shraniti, je potrebno veliko truda in časa, če pa v računu položite določeno količino, to hitro reši težavo. Kako nadaljevati, se vsi odločijo za sebe.

Slavs: Igra kmetije je popolnoma uravnotežena in bo veselila celotno družino, tako da lahko organizirate majhno tekmovanje, ki bo pod enakimi pogoji napredovalo hitreje. Še posebej zanimivo je igrati brez uporabe težke artilerije, to je plačati za vaša dejanja. Možno je pridobiti potrebna sredstva sami. Dajo se za dosežke, naletite na ležišča pri žetvi, če zdravite ptice, kunce in druge živih bitij s sončničnimi semeni in drugimi dobrotami. Včasih jih lahko najdemo med čiščenjem ozemlja od kamnov, grmovja, trave in dreves. Tako dobite dragocen material za nove stavbe.

Osega ne bo ostalo, vendar je treba še naprej razvijati. Igra Harvest Land ponuja storitve dveh pogumnih bojevnikov, ki se bodo ukvarjali z ogromnim trollom, ki bodo odprli pot do novih dežel. Prav tako se bo potrebno redno boriti proti škodljivcem in divjim živalim in izvajati naloge za čas, ki ga izrečejo iz drugih držav (zlatniki in dragocene izkušnje) ter trgovino s sosedi. Da bi se spopadli s tem, zgradili hiše in prebivalce, se bodo tam rešili, in to so dodatne delavske roke.

 

Žetev Land