Zaznamki

Ura kladivo 2

Alternativna imena:

Hammerwatch 2 klasična RPG. Grafika 2d v retro slogu, lepa in svetla. Glasbeni aranžma in glasovna igra bosta mnoge igralce spomnila na igre iz 90. let.

Razvijalci so se zelo potrudili in izkazalo se je, da je igra visoke kakovosti.

Zaplet je zanimiv.

Dogajanje se odvija v domišljijskem svetu, kjer bo vaša naloga rešiti kraljestvo Herian. Da bi izpolnili nalogo, ki je zaupana vaši ekipi, se boste morali dvigniti na površje in zapustiti ječe gradu Hammerwatch, v katerih se odporniške sile, kralj in vitezi, skrivajo pred bitji teme.

Vaša naloga je premagati fel zmaje in vrniti zakonitega monarha na prestol.

Pot naprej je težka:

  • Ustvarite ekipo borcev različnih razredov, da bodo delovali čim bolj učinkovito na bojišču
  • Potuj po deželah kraljestva
  • Spoznajte domačine in jim pomagajte
  • Uničite sovražnike, ki jih srečate, vendar se ne poskušajte zaplesti v težke bitke brez priprave
  • Izboljšajte talente svojih bojevnikov, naučite se novih tehnik in urokov

To je skrajšan seznam stvari, ki vas čakajo med igro, a najprej se morate naučiti voditi svojo ekipo. Majhna misija usposabljanja vam bo pomagala hitro obvladati kontrole.

Po tem lahko začnete svoje potovanje po čarobnem svetu.

Poskusite obiskati vsako lokacijo, veliko dragocenih virov in artefaktov je skritih na nepričakovanih mestih. Poleg tega bodo borci enote s čiščenjem ozemlja sovražnikov hitro pridobili izkušnje, potrebne za dvig ravni.

Veliko lokacij na zemljevidu igre:

  1. Otok Hammer
  2. Fallowfields
  3. Blackbarrow Highlands Dark

Na vsakem od teh krajev vas bodo čakali novi prijatelji in sovražniki. Včasih se morate boriti s prebivalci lokalne favne.

Spoznajte like, ki jih srečate na svojih potovanjih. Vzpostavite komunikacijo z njimi. Bodite pripravljeni na dejstvo, da boste med igro morali veliko brati, saj je veliko dialogov in vsi so zanimivi. Igra ni brez humorja, vaši liki se bodo pogosto znašli v komičnih situacijah. Zagotovo vam bo dvignilo razpoloženje.

Poleg zanimive komunikacije lahko lokalni prebivalci zagotovijo potrebne informacije za naloge ali vam ponudijo, da prevzamete sekundarne naloge.

Igra ima spremembo časa, poleg tega se lahko spremeni vreme. Zahvaljujoč tem funkcijam bo igra še bolj zanimiva.

Bojni sistem ni pretirano zapleten kot večina klasičnih RPG. Največje bonuse lahko dobite s spretnim kombiniranjem različnih vrst napadov. Ne pozabite na zaščito, bitka se lahko zavleče.

Igro Hammerwatch 2 lahko igrate sami ali z do tremi prijatelji. Lažje je igrati skupaj s prijatelji, vendar se lahko z vsemi težavami spopadete tudi sami.

Način

Co-op zahteva stalno in zanesljivo internetno povezavo.

Brezplačen prenos Hammerwatch 2 na PC žal ne bo deloval. Igro lahko kupite na portalu Steam ali v ta namen obiščete spletno stran razvijalcev.

Začnite igrati takoj in rešite kraljestvo Herian pred nemrtvimi, ki so ga zavzeli!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more