Zaznamki

Half-Life 2: Episode 1

Alternativna imena: Half-Life 2: Episode 1

Game Half-Life 2: Episode 1 - je računalniška igra, ki jo ameriški razvijalec Valve Corporation ustvarjen iz Bellevue kot strelec od 1. oseba, in je nadaljevanje slavnega igre Half-Life 2. PC verzija igre, je na voljo za prenos na Steam in boxed različice so bile na voljo v začetku poletja 2006 Ta igra, ki je bila prvotno ime Half-Life 2: Aftermath, popolnoma neodvisen, ne potrebuje namestitve Half-Life 2.

Plot Half-Life 2: Episode One pc igre podeduje zgodovino svojih predhodnikov - prva in druga igre Half-Life 2. Episode One pc igre sega v čas, ko igralec v preobleki G. Freeman skupaj z Vance bo pobegniti iz Siti17, dokler dokler Citadel zavezništvo ni upal to mesto na tla z njim. In potem je že znano G-Man in naš karakter Gordon potopi v zastoju.

Half-Life 2: Episode One Igra ima pet glavnih poglavij:

  • Ch. 1: klic v sili.
  • Ch. 2: Neposredna intervencija.
  • Ch. 3: razlaščeno.
  • Ch. 4: Pobeg iz mesta.
  • Ch. 5: Exit 17.
  • Če se boste odločili za Half-Life 2: Episode One igrati, boste videli, da je igra naslednje nasprotnike:
  • Zombayn - okužen vojak Alliance, ki je sposoben premakniti hitrejši preprostih zombija, vendar še vedno ne tako hitro zombiji. Oblečen v telovnik. Nevarno blizu, udarilo kremplji. Najbolj nevarno, saj lahko uporabite bombo.
  • Reprogram žogo mine-vojaško "na lastni pogon" mehanizem Alliance.
  • Stalker - ljudje, ki so znanstveniki zveze ni mogoče spremeniti v vojake, in da sužnji njih kiborgi. Zalezovalci uporabljajo za napad na laserske žarke, ki povzročajo naprave, ki se nahajajo na glavo.
  • Hunter - Synthetic Alliance na treh nogah, ki uporablja blizu pulza pištolo, in če je nasprotnik na dolge razdalje, lovec uporablja Annihilator - napravo, ki oddaja tokove antimaterije.

Treba je omeniti, da igro Half Life Episode 1 prinaša številne izboljšave in izboljšave več kot njegov predhodnik. Na primer, tehnologija HDR v Episode One prvič uporabljen v temnih prostorih, sveti samo svetilko, kakor tudi izboljšane algoritme za osvetlitev (osvetlitev junakinja Alyx EGP). Isti lik je izboljšala umetne inteligence, in znaki mimiko potrte izboljšalo.

Če se še niste odločili, ali bi morali prenesti Half-Life 2: Episode One, nato pa zahteva, da na internetu, da vidim Half-Life 2: Episode One video. Po pregledu video, boste izvedeli, da so razvijalci iger dodal veliko izvirne glasbe - deset novih zvočnih zapisov. Poleg video posnetkov, verjetno veste, da je kanadska ekipa «nakupu Brothers» v letu 2009 umaknil kratek film, ki temelji na igri Episode One, leta 2011 in 2013 je prišel dve nadaljevanji. Odločite se za prenos te igre vam bo pomagalo to informacijo - Half-Life 2: Episode One od GameSpy nagrado za "Best Graphics" in "Best Action" in tretje mesto med najboljših deset igr2006 leto.

Če so vsi ti dejstva najdete tehtni, pojdite na uradni spletni strani igre in naložite Episode One. Upamo, da boste zadovoljni s to igro.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more