Zaznamki

H1Z1

Alternativna imena: H1Z1

Igranje z virusom zombi H1Z1 a.

S 15. 01. 2.015 zgodnji dostop Sony Online Entertainment studio predstavil H1Z1 MMO igre za konzole PlayStation 4 in PC z Windows.

Osnovna Distribution Model izdelka – H1Z1 priložnost za prenos na načelu free-to -play, vendar zagotavlja dodatne prodaje blaga in storitev, ki ne vplivajo na način igranja. Vendar pa se to vprašanje ni v celoti rešeno, in vedno obstajajo nove govorice.

podjetja za svoj izdelek uporablja forgelight engine, ki je že preizkušen v poslu za Planetside 2, kot tudi mejnik igre, EverQuest Naprej. Edinstvenost motorja sposobnost za ustvarjanje učinkovitih prehod iz dneva v noč, spreminjajočih se vremenskih in svetlobnih pojavov.

prvič na H1Z1 je bila objavljena v aprilu 2014 , Potem je postalo znano zgodbo, v katerem smo potopljeni zgodbo avtorjev. Igralci vstop   v post- apokaliptični svet, in so prisiljeni za preživetje:

  Mir na robu zombija.

 • Stalkivayas grožnja zarazheniya
 • Konkuriruya z igralci v proizvodnem zadnjem resursov
 • Zanimayas torgovley
 • Obedinyayas v skupinah za utselet
 • Osobennost igranja – veže na specifično igralcu znakov serveru

 

 

Na otoku Povegliya, ki se nahaja v bližini italijanskega mesta Benetke, ki se nahaja v korporaciji"Kurama farmacija «, ki se razvija droge proti nevarnih in smrtonosnih bolezni. Ampak to postala tradicija, da so dobronamerni znanstveniki nujno vodilo k vragu, in njeni pionirji so navadni ljudje.

Na neki točki, poskusi šla izpod nadzora in namesto čudež eliksir pojavil virus, ki lahko pripravi ljudi v hoje mrtvih zombijev –.

Od strašnega odpiranja je minilo 15 let, in epidemija je zrasel, pridobil lestvice, je postal neobvladljiv. Zdaj arhiv pomembna naloga človeštva je najti cepivo proti virusu, izkoriščanje preostalih redkih virov in učinkovite orožja, ne samo proti zombija, vendar iz ponorelih tolp v njihove agresije.

multiplayer način omogoča, da se poveže z igralci po vsem preživeli skupaj veliko lažje. Skupina lažje odvrača napade, da meje osebnega ozemlju, odvrača sovražnike zemljišč koristnih virov, da bi dobili hrano in obleko.

Igralci bodo mogli urediti trgovino, ki ponuja svoje premoženje v druge znake, in dobili v zameno manjka. Morate upoštevati tudi strogih pravil vsakdanjega preživetja, kot je voda iz jezera Pred uporabo mora biti dobro filtrira, in da se zaščitijo pred boleznijo, pomaga osebno higieno in pranje perila.

Seveda obstaja tudi možnost, da razvijejo strukture. Uporaba znanja in spretnosti preživeli meščani poskušali vzpostaviti normalno življenje, je opremljena s cenovno udobje – nezahtevne nekaj graditi koče, drugi skromni bajti, vendar so obrtnikov, ki so obvlada tehnologijo gradnje in krepitve baze in utrdbe.

Dnevnice dobijo vedno težje, in da so divje živali, lahko pomaga v zvezi s tem. Ampak oni niso le igra, ampak tudi potencialno nevarnost za – napadajo igralce, in če ste neizkušeni ali neoboroženi, bo znak lahko umre.

Kdo odloča H1Z1 prenos, bo postal lastnik veliko peskovniku s svetom v velikem mestu in teče odprte prostore, ki se lahko študiral v nedogled. H1Z1 na računalniku ima neverjeten potencial in zanimive ljubitelje zombi apokalipso.

Sistemske minimalne zahteve:

 • OS: 64 bit; Windows 7
 • OP 4 Gb
 • Protsessor: Intel i3 Dual - Core s Hyper- Threading
 • Videokarta: nVidia GeForce GTX 275
 • Mesto prostora na disku: 20 GB
 • Zvukovaya Card: Sound naprava združljiva z DirectX 10
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more