Zaznamki

Uganka: Čarovnik. Igra s kartami

Alternativna imena: Igra Gwent The Witcher Card

GVINT: Čarovnik. Igra s kartami - od leta 2015 je izšla enojna igrana vloga "Gloss 3: Wild Hunt", na tisoče igralcev prežeta s dogodivščinami karizmatičnega čarovnika Geralta. Veliko jih je bilo še posebej všeč kartična igra, vgrajena v glavno zgodbo, in kot pravijo, zaradi»številnih prošenj delovnih ljudi«, je bila sprejeta odločna odločitev, da se jo objavi kot ločen projekt. Zdaj pa igra Guint: Witcher. Igra s kartami je končno postala na voljo leta 2017 in se še naprej razvija. Na voljo na platformah:

  • Xbox One
  • PC
  • PlayStation 4

bitk ne izginejo.

Če igrate igro GVINT: The Witcher. Igra s kartami, jasno je, da spominja na preference ali most. Igralnost se skrči na dejstvo, da udeleženci, in tam so lahko 2 po 2, zbirajo popolno kombinacijo kart, ki simbolizirajo vojsko, ki se bori na pravem bojišču. V ospredju so bojevniki, oddaljene meje in lokostrelci. Čeprav se slog igre ni bistveno spremenil, se je slika slike bistveno izboljšala.

Obstaja pet frakcij in vsaka ima svoj značaj:

  • Nilfgaard zaradi motenj načrtov sovražnika, da bi šli na vse trike, vključili diplomatski režim, samo da bi naložili svoje pogoje. Medtem pa njihovi vohuni prodrejo v sovražnikovo zadnjico in sestavijo kombinacijo kart.
  • Zverje so strašna bitja, pripravljena požreti celo svoje sorodnike, če povečajo njihovo moč.
  • Skoy taels so okretni, ljubezen do zasede in partizanov. Kartice s potiskano stranjo navzgor ne bodo odprte, dokler ni zaprta.
  • Skellige vidi posebno čast, pogum in moč v smrti. Včasih namerno pošljejo svoje bojevnike na smetišče, vedoč, da bodo potem, ko bodo poklicani nazaj, še močnejši.
  • Severno kraljestvo drži vse pod nadzorom. Ko pa kartice postanejo zlate, so nepričakovane za sovražne uroke.

Če želite zbrati močan krov, morate izbrati 30 kartic, pri čemer upoštevajte njihove značilnosti in iz katere frakcije.

Več lahko prenesete GVINT: The Witcher. Brezplačna igra s kartami in se pridružite številnim igralcem. Na voljo imate 10 kart in popolnoma naključno. Tudi pred začetkom bitke je mogoče zamenjati tri prejete kartice. Poleg vojakov različnih tipov je v vojski tudi vodja, ki se med ostalimi odlikuje po posebnih talentih. Obstajajo tudi zemljevidi, ki lahko okrepijo ali obratno oslabijo okolje. Pametno jih uporabite, naredite odlično kombinacijo, ki lahko prodre v obrambo nasprotnika. Udeleženci tekme morajo opraviti tri kroge, po vsakem pa se bo zmagovalec razkril po štetju zbranih točk. V drugem krogu lahko dobite še dve kartici, v tretjem pa samo eno, zato morate dobro razmisliti, kako jih najbolje uporabiti.

Če se vrnemo k primerjalnim značilnostim Gwinta v divjem lovu in v tej igri, lahko vidimo, da imajo pripadniki dodatne lastnosti, pa tudi lastnosti frakcij in voditeljev. Skupaj z običajnimi karticami so se pojavile še dodatne, ne samo za znake, temveč tudi za pojave. Na primer, z uporabo epidemij je na voljo uničiti najšibkejše sovražnike.

V GVINT: Čarovnik. Igra s kartami lahko igrate z resničnimi igralci in se odpravite na turnir, da bi se borili v ocenjevalni tekmi. V slednjem primeru dobite slavo in naslove, seveda, samo, če pokažete dober rezultat.

GVINT: Čarovnik. Igra s kartami je obdarjena z glavno značilnostjo te igralne zabavne priložnosti, da razporedi nasprotnike pasti, blefira in se obnaša s premeteno.