Zaznamki

Gunz 2

Alternativna imena: Gunz 2

Gunz Game 2 - nadaljevanje zanimive računalniške igre. To je drugi del slavnega korejski razburljivo igro Gunz.

Gunz 2 je razburljivo spletni brskalnik temelji igre, ki je močan motor fizike za igro v slogu strelec, ki ni prisoten v nobeni drugi igri tem slogu.

Od 2. Gunz Online šteje, spletna igra, boste morali najbolj osredotočiti svojo pozornost na dostop do interneta. V tej igri je delal dobro, poiščite paket konfiguracijo, ki ste ga kupili, ko se povežete z internetom. Za to igro, mora biti hitrost interneta skladu z 100 Mb.

Če pa je v zvezi z vprašanjem imate težave, nato usmerite pozornost na zmogljivosti računalnika. Parametri ne sme biti manjša od tiste, opisane tukaj:

1. Pomnilnik (RAM): 1 GB.

.

2 Procesor: Intel Dual Core (2. 0 GB)

3. Grafična kartica: GeForce 6600

4. Trdi disk (Vinchestr): vsaj 3 GB.

V Gunz 2 registracija ni predstavila nobenih razlik glede možnosti prijave na drugem mestu. Da se registrirate v igri Gunz 2. napisati naslednje podatke v posebni obliki:

1. Vaše uporabniško ime.

.

2 Potrebno je geslo za zaščito vašega računa.

3. Vaš e-poštni predal.

To so glavne točke, ki so zastavljena na spletni strani. V tem trenutku ni nobene možnosti, da se registrirajo, lahko pa poskusite registrirati preko priljubljenih socialnih mrež - Twitter in Facebook.

Igraj Gunz 2 vas bo, priznava naslednje informacije o igri:

- Način razred Igra, ki ponuja različne spretnosti in produktivnosti z več vrstami orožja, tako da lahko gradijo in izboljšajo lastnosti sloga ustvariti zase originalno igranja.

- Lahko doživite užitek iz dejstva, da se lahko vaš lik izvajanje bolj zapleteno akrobatiko skoke in skok, kamor si želite.

- Ta igra je nadzor na ravni svetloba.

- Koliko različnih trikov Gunz 2 je precej višja od različice, ki je prišel prej.

- Ta igra uporablja ekstremni funkcij.

- Obsežno število orožja - dve vrsti.

V Gunz 2 igri boste, boj z zlobnimi podjetji, ki so pod nadzorom podrejenih, s sposobnostmi, ki niso na voljo za navadne ljudi. Ta bitja niso dobri in jih pritamanno nečimrnosti.

Ne, ne moreš skrbeti, če ste šele začeli igrati slog - strelec. Ta igra je tako preprosta, da ne potrebuje razlage.

Do danes je ta igra ne bi bila v operaciji. Datum izdaje načrtovana za pozno 2013. Poleg tega ni znano, ali se igra Gunz 2 napisana v ruščini.

Gunz 2 Online - je razburljivo igro, ki se je veliko ljudi že čaka že sedem let. In bi ta pričakovanja izpolnili pričakovanja. Kmalu boste doživeli užitek. Upamo, da boste imeli potrpljenja čakati za igro Gunz 2 in da bo igra zagotovo zmagal pozornost vseh napredne igralec in samo radoveden predvajalnika.