Zaznamki

GTA: Vice City

Alternativna imena: GTA: Vice City

Legendarna igra GTA: Vice City - četrtina uradnega projekta Grand Theft Auto. Do danes, igra je na voljo tako za konzole in računalnike. Kot so razvijalec projekta nesporni Rockstar North. Prva uradna predstavitev igri je potekal leta 2002, pa vse do danes ostaja standardna slediti za mnoge od današnjih razvijalcev. Tisti igralci, ki so pritegnili Vice City takoj po vstopu v "bele svetlobe", občudujem jo na ta dan. Mladi igralci se bodo udeležili tudi s projektom.

GTA: Vice City PC - odlična igra, ki v akcijski pustolovščini žanr, ki vsebuje nekatere elemente tretji strelec oseba. Explicit značilnost linija - popolnoma spoznal avto simulator - nadzor strojev v igri - užitek. Enostavna in cenovno upravljanje divjadi se lahko učijo otroke in odrasle. Novi del projekta je logično nadaljevanje svojih predhodnikov. Tako kot nekoč (razen če ste že seznanjeni z vsaj enim delom GTA), boste morali, da opravlja naloge, ki so v nasprotju z besedo zakona in meji na kriminal. Boste prejeli naloge iz različnih znakov, s katerimi se srečujejo v času igranja.

V igri je začela, najprej boste morali GTA: Vice City download. Ker je ta del projekta je bilo upravičeno šteti veteran geymerskogo umetnost, njegove sistemske zahteve izpolnjujejo popolnoma vseh sodobnih računalnikov in prenosnih računalnikov. Greš v igro, se boste srečali s starimi novo mesto imenovano Vice City. Ja, sedaj imate v GTA: Vice City, da igrajo na potovanju po prostranstvih mesta reklame 80s. V skladu s tradicijo za vaš junak igre se začne s težavami. Sonny Forelli bo kmalu, in je nekoč izposojeni znesek denarja, ki še niso niti začeli zbirati.

Igra GTA: VC nekoliko spremenjeno v primerjavi z njegovim predhodnikom. Ločene dele mesta so se znatno povečale. Vsaj, so videti veliko večji, kot najljubši igralci v Liberty Cityju. Razvijalci tudi odločila, da spremenite orožje in arzenal - v igri, novih pištol, brzostrelk in nešteto različnih gospodinjskih predmetov inventarja.

V Grand Theft Auto: Vice City in spremenil tradicionalni floto. Zahvaljujemo se novosti lahko ljubitelji dvokoles - Projekt bo spet se gibljejo na mopede in motorna kolesa, katerih upravljanje si zasluži najvišjo pohvalo.

Oh ja, sem skoraj pozabil, zdaj GTA format podporo mp3, tako da tisti, ki ne bi radi, dan in noč igro pod "drzni 80", bodo lahko ustvarite svoj seznam predvajanja. Poleg tega so se razvijalci uspelo dodati k projektu veliko število majhnih novosti in izboljšav, pri čemer pa ohranja parcelo in igranja na ustrezno raven. Da se seznanijo z značilnostmi igre, si lahko ogledate na GTA: Vice City video prikolico.