Zaznamki

Grow: Song of the Evertree

Alternativna imena:

Grow Song Of The Evertree je izjemno kakovostna kmetija, ki jo lahko igrate na osebnem računalniku. Igra ima zelo lepo 3D grafiko v slogu risanke. Svet zveni izjemno realistično, vsak lik je ozvočen, glasba pa ustvarja nepopisno vzdušje miru.

Ta igra ni samo kmetija, združuje številne žanre in ima zanimiv zaplet, a na prvem mestu.

Po zaključku vadnice boste morali obnoviti izginule rože Alaria. Po legendi so nekoč cvetovi tega veličastnega drevesa združili številne svetove. To je omogočilo vsem, da potujejo na njih.

V sodobnem času se je drevo spremenilo in ne navdušuje več s svojim sijajem.

Kot zadnjega alkimista vas čaka veliko dela:

  • Raziščite okolico za vse, kar vam lahko pomaga
  • Razumite, kaj hoče kalček, in uporabite svoje sposobnosti, da ustvarite, kar potrebujete
  • Ustvarite sposobna semena in jih gojite
  • Previdno preglejte okolico, da odkrijete skrite lokacije
  • Oblikujte svoj dom, kot želite, in okrasite svet okoli njega
  • Naučite se loviti ribe in poiščite kotiček, ki vedno grize

Grow Song Of The Evertree bo všeč tako odraslim kot otrokom. Igra je fascinantna, v njej ni krutosti in vsi liki so zelo srčkani.

Med igro moraš veliko potovati in raziskovati vedno bolj oddaljena ozemlja. Pokrajine v igri očarajo z lepoto, vsaka od njih je videti kot fantastična slika. Medtem ko občudujete naravo in arhitekturo, ne pozabite poiskati skritih lokacij. Lahko so ječe, nasadi in drugi zanimivi kraji, kjer boste zagotovo imeli srečo, da boste našli veliko število dragocenih predmetov.

Glasba Kevina Penkina, številne pesmi, ki jih boste morda želeli dodati v svojo knjižnico.

Imeli boste priložnost igrati številne vgrajene mini igre. To bo odvrnilo pozornost od glavne dejavnosti in se zabavalo.

Vi se odločite, kaj boste storili:

  1. Pojdi na ribolov
  2. Lov na metulje
  3. Ustvarite gredice in se odločite, katere rože želite gojiti v njih
  4. Rešite uganke

Najlažji način za pridobitev novih vrst rastlin je kombiniranje različnih elementov s pomočjo alkimije. Tako lahko dobite karkoli. Ni pa nujno, da bo rezultat tak, kot ste načrtovali.

Spoznajte prebivalce čarobnega sveta, nekateri bodo morda potrebovali vašo pomoč. Izpolnite njihove prošnje in jim pomagajte. Za dobra dela se vam bo igra velikodušno zahvalila.

Ustvarite prijeten dom za glavnega junaka igre in ga okrasite. Poskrbeti moraš tudi za garderobo.

Grow Song Of The Evertree brezplačno prenesete na PC, žal ne bo delovalo. Igro lahko kupite na platformi Steam ali na uradni spletni strani. Če želite prihraniti nekaj denarja, preverite, ali je igra trenutno v akciji in jo lahko dobite skoraj za nič.

Čudovit pravljični svet s številnimi novimi prijatelji čaka na vas, namestite igro takoj!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more