Zaznamki

Grimlands

Alternativna imena: Grimlands

Grimlands spletu - odjemalec fantasy igre, ki je prva oseba, strelec, ki se odvijajo dogodki v svetu postapokapsticheskom. V zgodbi o igri zajeti človeštva nesreč kot uničujoč potres. Tisti, ki so imeli srečo ali ne srečo (še ni znano! ) Survive, prisiljeni, da se prilagodijo novim razmeram življenja radikalno drugačen od prejšnjih. Vsi običajni ljudje pustili samo v spominih. Zdaj njihove misli omejena na to, kako ne bi izgubili v boju za obstoj in za pridobitev potrebnih sredstev. Poleg tega je vse zapletlo zaradi dejstva, da v novem svetu mrgoli različnih mutantov, bitja in noro kriminalnih tolp. Zehanje res enkrat! Dragi igralci, oboroženi do zob, kupite zanesljiv prevoz - in še več! Morda ne boste mogli pokazati, kaj vse so sposobni!

Igro Grimlands bo po prenosu in namestitvi odjemalca. Ampak to je pred registracijo Grimlands. Če želite ustvariti račun na uradni spletni igri, morate izpolniti poseben obrazec, ki zagotavlja naslednje podatke: uporabniško ime, e-poštni naslov, geslo. Prav tako preverite v igri vključuje Grimlands Prijavi se na novice in sprejemanja sporazuma uporabnika. Druga pomembna točka, ki se ne sme zanemariti v svojem prizadevanju, da se hitro potopite v razburljivih dogodivščin - to je potreben sistemske zahteve za igranja. Računalnik mora izpolnjevati naslednje parametre:

- Operacijski sistem Windows XP / Vista / 7;

- CPU Intel / AMD dual-core 2. 0 GHz;

- Video GeForce8600 GT 256MB / ATI (AMD) Radeon X1950 256MB;

- 1GB RAM

- Prostora na trdem disku 6 GB.

Torej, dobili v neznani svet prihodnosti, morate vedeti, kot se morajo ukvarjati z. Najprej bi morali reči, da imate pravico, da se sami odločijo za ta poklic. Grimlands Igra ponuja tak poklic kot razbojnika, ki je Gunsmith, mesar, inženir. Kaj linija bo razvoj odvisen od sebe in svoje želje. Drugič, morate razumeti, da je treba izboljšati in spremeniti, da se zagotovi, da so postavke, ki so v vaši lasti res učinkovito orožje in vozila. Promet je razdeljen na dve glavni vrsti: Humvee in senzorja. In tukaj je, kako jih stvari - skrbi za vsakega igralca. Relativno cenovno orožje izbira res širok. Boste morali igrati v Grimlands, in z uporabo puške in pištole, avtomatske pištole in puške in revolverji in mačete tip Nozhov, mačete, medenine členki, baseball netopirje. Tretjič, ne smemo pozabiti na dejstvo, da so pridobljena znanja zahteva stalno obnavljanje. Če ste prenehali uporabljati katero koli raven usposobljenosti je bistveno upade, in obratno, tiste veščine, ki uporabljajo najbolj pogosto, se nenehno razvijajo. In četrtič - to je seveda stalnica v bitkah z drugimi igralci v nasprotju z vile mutanti boj proti nevarnim akterje norovyaschie ušla bistvenega pridobili. PvP sistem s svojo raznovrstnostjo. Bitke potekajo v absolutno vseh lokacijah. In če se vam zdi malo vznemirjenje - dol v temno ječo. Vendar ugotavlja, da imajo oh, kako težko-krat!

Vsak zdravstveni zahteva prisotnost določenih snovi. Brez sredstva bolje sedeti in nikoli rock čoln. Poskrbimo za vse potrebne navzočnosti ni tako težko, kot se zdi na prvi pogled. Po ton stvari okoli nje, med katerimi bodo lahko pridobili in stekla, kovine, elektronska ostanki, plastika, z biološkimi odpadki.

Grimlands lahko igraš in kot del klana. Obstajajo nekateri vidiki, ki zahtevajo usklajeno ukrepanje ekipo. To je na primer gradnja ali varovanje pomembnih objektov. In to ni edina korist od oblikovanja zavezništev. Skupaj bodo dejansko lažje, da imajo na tak kruto svetu, pridobi potrebna sredstva za uničili horde mutantov.

Če boste poskušali na kratko navesti prednosti, Grimlands na spletu, potem dinamike dogodkov, velikega crafting sistema, z izdelanim sistemom sposobnosti, spreminjanje časov in prometa orožja. Hitro pridružite na virtualne skupnosti in sami glasovali produkt pluse Drago Entertainment. Ne bojte se razočaranja, preden kaj vreden projekt! Uživajte vaše zdravje!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more