Zaznamki

Mrežne legende

Alternativna imena:

Grid Legends je simulator avtomobilskih dirk z zanimivim kariernim načinom in možnostjo spletnega tekmovanja z milijoni avtomobilskih navdušencev po vsem svetu. Igrate lahko na računalniku. Grafika je zelo realistična, med igro vam bo to omogočilo, da sedite za volanom najhitrejših avtomobilov. Glasovna igra je narejena verodostojno, vsi avtomobili zvenijo kot pravi. Glasba vam bo pomagala začutiti napeto vzdušje, ki vlada na dirkališču.

Obstaja zaplet, ki ni obvezen v igrah, posvečenih motošportu, vendar dodaja spodbudo za zmago na tekmovanjih.

Igro je najbolje začeti igrati po opravljeni kratki misiji usposabljanja, kjer vam bodo razvijalci pokazali osnove nadzora.

Po tem vas čaka težka pot do prvenstva:

  • Zmagajte na dirkah ali osvojite nagrade, da zaslužite denar
  • Nadgradite svoj avto, da povečate hitrost, vodljivost in zanesljivost komponent
  • Dopolnite svoj vozni park z novimi, hitrejšimi avtomobili
  • Tekmujte na spletu z milijoni avtomobilskih navdušencev po vsem svetu

To je seznam nalog, ki vas čakajo v igri Grid Legends na osebnem računalniku.

Na začetku boste imeli samo en avto, ki ni najhitrejši, da bi razširili svojo floto, boste morali poskusiti. Prvo dirko boš najverjetneje zmagal brez težav, potem pa bo vse težje.

Parametre svojega avtomobila lahko izboljšate z zamenjavo delov z boljšimi. Takšna uglasitev vam bo omogočila pridobitev prednosti pred tekmeci.

Vsakdo lahko igra Grid Legends zahvaljujoč dobro premišljenemu nadzornemu sistemu. Imeli boste možnost izbrati, koliko vam bo igra pomagala med vožnjo. To bo omogočilo, da vaša spretnost postopoma raste. Najhitrejše dirke so možne z izklopljenim asistenčnim sistemom, vendar bo to od vas zahtevalo resnično spretnost.

V igri Grid Legends g2a se morate udeležiti velikega števila dirk. Vsi ne potekajo na asfaltu, obstajajo tudi takšni, v katerih boste morali za zmago premagati brezpotja. Ko boste napredovali, boste imeli možnost pridobiti ustrezne avtomobile za vsako disciplino.

Dirkališč je veliko, nahajajo se v različnih državah. Med igro boste videli različne vremenske razmere in teren. Težko se bo prilagoditi razmeram, a prav zaradi tega je igra tako zabavna.

Če želite izvedeti, kateri od vaših prijateljev je najhitrejši, bo dovolj, da prenesete in namestite Grid Legends. Spletnim tekmovanjem se lahko pridruži do 21 ljudi. Če želite igrati proti drugim igralcem, potrebujete hitro in stabilno internetno povezavo, sicer lahko pride do težav z nadzorom.

Tukaj se razpravlja o različici za osebni računalnik, vendar je igra večplatformska, tekmujete lahko celo na prenosnih napravah.

Grid Legends lahko kupite na spletu tako, da sledite povezavi na tej strani. Med prazniki potekajo razprodaje, morda prav zdaj lahko kupite ključ Steam za Grid Legends veliko ceneje.

Začnite igrati in dosegite zmagovalni oder kot najhitrejši dirkač ali se preprosto zabavajte v tekmovanju s prijatelji!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more