Zaznamki

Grepolis - Antična Grčija

Alternativna imena: Grepolis, gripolis, Antična Grčija

Grepolis spletno igro - je strategija brskalnik, vse poteka v antični Grčiji. V teh dneh, ko je bila dobra lokacija ključ do olimpskih bogov sreče in blaginje, ko so junaki antike opravil veliko dejanj, boste imeli vajeti majhne grške vasice. Igraj Grepolis bo zanimivo. Začnete z majhno mesto, vendar je v vaši moči, da bi mu mogočna sila.

Če želite igrati igro Grepolis morate opraviti brezplačno registracijo. Registracija spletno igro Grepolis ne bo veliko časa. Toda po nekaj minutah boste postali edini vladar majhnega mesta, ki potrebuje vašo pomoč!

Bodo Leto vam bo dal na izbiro strežnikov, od katerih ima vsaka svoje omejitve. Torej, strežnik Mu, ima mejo 150 igralcev v zavezništvo. Ta strežnik uporablja nov sistem bojevanja. Kappa strežnik ponuja višjo hitrost igre, vendar je omejitev velikosti je 100 Alliance igralci. Izbiranje strežnika je odvisno od možnosti za pridobivanje igralnih izkušenj - sodelovanje v PvP-bitke ali igrati na najvišji ravni težavnosti.

Bo Grepolis na spletu na vaša glavna naloga je razvoj in preoblikovanje te majhne vasi v bogati politiki, da njegova veličina ne priznavajo, celo v Atene in Mykonos. Vrteti svoje mesto v močan imperij, moraš skrbeti glede gospodarskega stanja v vaši vasi, gradijo vojsko militantno in mornarice, ki so potrebni za osvajanje novih ozemelj - najbližje sosednjih otokov.

Potopite se v neverjetno sveta antične Grčije, kar pomeni, da bodo občutili vso naklonjenost olimpskih bogov in mitski sodelovanje bitij.

Prvi korak, da ste morali storiti, bo organizacija proizvodnih virov, da bodo vaši vasi živil in gradbenih materialov. V spletni igri so Grepolis osnovna sredstva, les, kamen in srebrni barvi. Za črpanje teh sredstev za izgradnjo žage, kamnolome in srebrnih rudnikov. Drug način pridobivanja virov - plenjenje druge vasi. Da uporabijo vire, ki jih bodo za gradnjo stavb v mestu je potrebno za dvig življenjskega standarda.

Vendar pa je glavni vir je milost bogov. Vsako mesto ima svojo pokrovitelj božanstvo, ki lahko, kot prebivalci nagni svojo korist, in ponjo. Tvoj patron lahko Atena - boginja vojne, Poseidon - bog morja, Hera - žena Zeusa, Hades - bog podzemlja, ali celo veličastno Zeus - glavni med vsemi bogovi Olimpa. Z bogovi prednost lahko pokličete na pomoč različnih mitskih bitij. To je lahko Kentavri ali Kiklop, Hydra ali Minotaver, in mnogi drugi.

Da bi častijo in ponujajo darila za svojega boga, ki so potrebni za izgradnjo templjev. Od izbiri vaše božansko pokrovitelj je odvisno, kaj območje sreče vas bo spremljala več. Poseidon, na primer, je lahko podelila na vas uslugo v pomorskih bitk in Athena ščiti mesto pred naravnimi nesrečami - potresi in strele.

V tej strategiji so vaše premoženje ni omejena na eno mesto. Morda ne boste mogli vzpostaviti novo mesto, jih varuje pred svojimi sovražniki. Prav tako lahko osvojiti druga območja in vodenje vojne na kopnem in na morju.

Posebno pozornost je treba nameniti razvoju svojih enot. Pred vojno morate ugotoviti vse strateške prednosti in slabosti dobro pretehtajo ravnovesje sil. Če si želite ogledati najbolj verjeten scenarij v vojni, lahko uporabite simulator bitke. Ampak ne pozabite - obstaja prava bitka sreče in ravnotežje ni vedno na vaši strani lokom.

Prav tako je zelo pomembno, da pošljete svoje vohune, da razišče mestih sovražnike vedeti o velikosti sovražnih vojakov in vojaških načrtov sovražnika.

Pomemben je tudi razvoj flote. Grčija - pomorska sila, kjer je veliko število bojev potekala na odprtem morju. Poleg tega so dobro usposobljeni flote in potrebo po trgovini. Na voljo vam bodo na voljo s hitrim bireme in trireme "Požarna ladje", in preizkušenih prometa ladij.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more