Zaznamki

Gray Matter. Duhovi nezavednega

Alternativna imena: Gray Matter. Duhovi nezavednega

Procesor: Pentium 4/Athlon 1. 4 GHz

RAM: 512 MB

Video: 128 MB

Disk Space: 5. 5 GB

Gray Matter. Duhovi nezavedno - mistična prizadevanje, avtor scenarija, ki je postala znana v svetu iger na srečo oseba, ki je znan po svojem delu na drugem popularne TV serije v stilu avanturo Gabriel Knight. Igra Gray Matter. Duhovi nezavednih uses preizkušen sistem z dvema glavnih likov, vsak od njih bo imel svoje značilnosti, svoj pogled na svet, ki ga bo pomagal več kot enkrat v naslednjih napotnim uganke.

Tekma je plot

Plot zgodbe, pripovedovane v igri Gray Matter, ne razlikuje veliko izvirnosti. Določena oseba, preselili v drugo državo, v povsem drugačnem mestu bi našli delo. Nenadna sprememba okolja in pošiljanje protagonist v neznanem okolju ni nič novega, vendar pa je najbolj zanimivo začne. Poganja sanje, da bi dobili v pravo Meko vseh čarovniki na svetu, London "Club Dedalus" protagonist Sam Everett in prihaja do Albion, temveč niz navidez naključnih dogodkov jo vodi v popolnoma drugem mestu, in sicer na Univerzi v Oxfordu. Seznanil z mlado damo, ki je prišel na razgovor za eno izmed najbolj znanih univerzitetnih profesorjev, da se na mesto pomočnika, Sam ni mogel niti predstavljati, kako dogodki vklopite za njo. Mladi bojevnik, je v zadnjem trenutku ne vzdržijo napetosti in hlastno upokojenega profesorja iz kabineta, pri čemer Sam kot edini soiskatelnitsy za delovno mesto, in da ni bila načrtovanja na pridobivanje. Brez odrekanja srečno naključje, da bi dobili službo na prvi dan svojega bivanja v Londonu, Sam je dar usode, in s tem prvi red profesor - našli šest prostovoljcev za nekatere teste. Toda vsi, ki so slišali ime nevroznanstvenik Stiles, pobegnil v različnih smereh, in ni bilo mogoče privabiti celo dostojno denarne nagrade. Kaj se skriva za raziskave profesor nevrobiologije in vas vabi, da bi ugotovili, igro Gray Matter.

Liki

Glavna junakinja zgodbe Gray Matter. Duhovi nezavedno, seveda, Samantha Everett, čarovnik, ki je prišel v London, z enim samim ciljem, da se v notranje svetišče za illusionists in čarovniki z vsega sveta "Club Daedalus." Tudi dejstvo, da je sodelovala pri preiskavi čudno dejavnosti profesor nevrobiologije na lokalni univerzi, ki je delal pod krinko nečesa nepredstavljivih poskusov, ne nehaj svoji neposredni namen, za katerega je dejansko prišel v Združeno kraljestvo kapitala. Lik iz ustvarjalci igre Gray Matter ni več kot karizmatična in ne samo slišimo sarkastičen in jedrnate komentar o osebah deluje in samo razmišljanje o mladem dekletu. Drugi znak, ki zagotavlja naš sodni igro Gray Matter. Duhovi nezavednega, dr Stiles, navdušen nad hudobni poskusov na možganih, nič manj zanimivo, svoje pripombe in logičnega sklepanja na meji med razumom in norostjo, ne samo resno presenečenje, in nekateri lahko zabavam. Ves čas igra Gray Matter vas bo v temi, pred naslednjim obratom dogodkov, in boste doživeli moč zahtevnih ugank in ogromno krajev raziskave v iskanju potrebne elemente, vendar je najbolj potrpežljiv in vztrajen, se dodelijo na podlagi zaslug nepričakovanega zapleta sukanci in vrtoglavo koncem.