Zaznamki

Grand Theft Auto: San Andreas

Alternativna imena: Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto: San Andreas je še en projekt iz serije video igre Grand Theft Auto. V skladu glavne igre, je peti. Računalniška verzija pojavil leta 2005. Toda preden je dosegel ruski igralec šele leta 2010. Kot pri vseh prejšnjih različic te serije, vse dejanje poteka po en znak. Ampak, za razliko od prejšnjih iger, tukaj Igralec lahko spremenijo svoj značaj, ne samo skozi obleko, ampak tudi za spremembo ustave. Na primer, glavni igralec, ki ima vzdevek CJ, se lahko udeležijo telovadnico, izboljšati vzdržljivost in izsekavanje moči.

Za predvajanje morate prenesti GTA: San Andreas. Nato namestite na svoj računalnik in uživajte v igri. Akcijski načrt pojavljati leta 1992, ko so metropolitanska območja v Kaliforniji kriminal cveti. CJ, da je Carl Jones - moškosti 25 let - se vrne v Los Santos (mesta, ki je postavljena v fiktivni državi San Andreas), po petih letih, preživetih v Liberty Cityju. V mestu se vrne, ker je pogreb svoje matere. Mama je umrla v rokah lokalne tolpe. Po pogrebu, se vrne domov, toda na poti sreča policista. Smrt protagonist je zaslužen članov sprtih strani, in prisiljeni delati na "čiste", ne policije.

V GTA: SA igre igralec boste lahko ne samo hoditi, teči in premikanje z avtomobilom, ampak tudi izkoristiti kolesu. Poleg tega bo kakovost vožnja odvisna od osebne značilnosti značaja, kot vzdržljivosti.

Po vrnitvi domov, CJ sreča prijatelj iz otroštva, ki ga namenja za izvajanje vseh razlik podzemlja, ki se dogaja v tem trenutku na tem mestu. Treba je omeniti, da je GTA: San Andreas, lahko igrate, ne samo na računalniku, ampak tudi na Xbox in PlayStation. Toda mnogi še vedno priporočam računalniško verzijo, saj bo veliko lažje za uporabo vseh funkcij v igri.

Z ustvarjanjem veliko svetovno igro, so se razvijalci uspelo povečati število zanimivih zgodb in stilov, v primerjavi s postavitvijo prejšnjih iger. Torej, igro GTA: San Andreas je bil sposoben zagotoviti večje število različnih uličnih znakov, ki lahko vpliva ne le med seboj, temveč tudi s Karlom. Nekateri od likov nujno pojavljajo le na določenih mestih. Poleg tega je v vsakem delu mesta so edinstveni znaki. Eden od teh iger je soočenje različnih kriminalnih združb, ki se nenehno borijo za njihov vpliv na določenem območju mesta.

Opozoriti je treba tudi, da je bila parcela v igri ustvaril ne le zaposlenim v razvijalec, ampak tudi strokovno pisateljev. Na primer, lahko pride in izdajstvo, ljubezen in razočaranje. Da bi močneje scenarij počutim, strokovnjaki priporočajo, da si najprej ogledate video GTA: San Andreas, in šele nato začnete igro.