Zaznamki

GTA: epizode iz Liberty Cityju

Alternativna imena: GTA: epizode iz Liberty Cityju

Celotna linija igre GTA - zbirka legendarnih in uspešnih projektov, ki lahko Očarala enkrat za vselej. Vsako leto se število novih oboževalcev igre raste nekajkrat - nadgradnja in razširitev projekta čakajo že več milijonov ljudi po vsem svetu. GTA EFLC pc - darilo dobrodošlice za igralci računalniških iger. Ta igra se razlikuje temeljitost in ga enačijo s številom projektov, v katerih ene različice za spremembo osnovne elemente, samo ne upajo.

Ta projekt - polnih dve tekmi. Edina stvar, ki zmanjšuje njihovo neodvisnost - nizka trajanje. Zgodbah Grand Theft Auto: Episodes iz Liberty City, ki je tesno povezana z original, vendar razvijalci so uspeli ustvariti edinstvene in edinstvene nove dogodke v igri. Tudi dejstvo, da sta "prevrat" projekta potekajo na odprtih prostorih, v istem mestu, ne pokvari celoten vtis igri. Ustvarjalci naslednji epizodi GTA je uspelo narediti nemogoče: ustvariti dve popolnoma neenakih igre. Takoj, ko je mogoče začetek igranja igralec občutili razliko od ozračja in anturazhnye.

Mimogrede, o začetku tekme, pa tudi prej, preden lahko poskusite svojo srečo v projektu bodo morali prenesti GTA 4: EFLC. Postopek namestitve se bo med 15-20 minut moči, če ste pobegnili za pomoč pri prenosu torrent sledilci. Greš v igro, boste takoj razumeli, kaj so glavne značilnosti projekta. Part of the Lost in Damned rahlo odprt za vas skrivnosti življenja navadnega ulica motoristični tolpi, katere člani niso predmet splošno sprejete norme in zakone - imajo svoj pogled na življenje. In Ballad of Gay Tonyjem - bogato zgodovino, ki prikazuje glamurozne zabave in dragih avtomobilov, luksuznih dame ... in enak odnos do predpisov in zakonov, kot v Lost and Damned.

GTA EFLC - igra, ki pripoveduje zgodbo o sodobnem svetu, kjer je denar simbol moči. Večje spremembe v projektu doslej ni pa vse to odtehta veliko igranja in cool grafiko. Da bi bilo lažje za vas, da "osnovno usposabljanje" je treba, že opozoril, da je v tej igri parcelo posebej ne vpliva na način igranja - to je potrebno več tukaj ustvariti ustrezno vzdušje.

V GTA EFLC igri bo všeč vsem ljubiteljem projekta, brez izjeme, ki je, da se odkrito, parcela, ki v resnici ne potrebujejo, glavna stvar - uničiti vse nasprotnike. Ampak popolnoma različne strategije igre očara dolgo. Na primer, v "biker sage", vam ni treba pridobiti prestižnih sodelavce, saj so vsi člani motociklističnih bratstva dolgo ni več samo prijatelji, družina - tako da so verjetno značilna. Vendar bo Balada o Tonyju vzeti povsem drugačen, napačen in nepravičen svet, kjer je skoraj vse vprašanja, ki so potrebni za reševanje s pestmi. V odstranili na video prikolici GTA EFLC pokazala vse glavne prednosti projekta. Iz nje se boste spoznali z novimi mini ciljev in nalog. Spletka?

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more