Zaznamki

Granado Espada: Call of Destiny

Alternativna imena: Granado Espada, Potomke Fate

Danes boste potovanje v svet, poln dogodivščin in objestnost, ker Granado Espada: Call of Destiny spletne igre v duhu romantike XVII. Razburljiva bitka v tej igri spremeni v krvavo maškarado. Recimo, da ste zaščiteni od glave do pete s kovinskim oklepom, ampak tudi na modni teh časih si ne morejo slediti. Okrašena junaki igre polnjenje bujno kostume tistih časih kot camisole ali čudovitim dama obleko. V zgodbi Igralec je bil poslan, da bi raziskal novo odkrite imaginarni celino (v odsotnosti, lahko uganiti, da je to New World). Skupaj s privlačnim grafiko, bo vaš sluh ljubkuje klasične instrumentalne glasbe, ki prispeva le k skupni potopitvijo v svet razburljivih dogodivščin.

Za igro Granado Espada: Call of Destiny Igra strank potreb, ki jih lahko prenesete na glavni spletni strani Granado Espada. Sistemske zahteve za igro videti takole:

Operacijski sistem: Windows XP, Windows2000, Windows Vista

Minimum: Pentium III 1 GHz, 512 MB RAM, VGA GeForce2 MX400 64MB, DirectX 9. 0C

Optimalna: Pentium 4 2 GHz, 1 GB RAM, VGA GeForce FX 4Ti / Radeon9000, DirectX 9. 0C.

Brez ovir, da se potopite v svet avanturo morate najprej stabilno internetno povezavo, vse udoben brskalnik in preverite v igri Granado Espada: Call of Destiny, ki ne bo težko prenesti. Prvič, v "registracija" razdelku boste morali vnesti svoje nove podatke o tekmi

1. se morate prijaviti - mislim želeno ime značaja, za katero boste igrali.

.

2 Novi igralni geslo.

Nato pritisnite "Enter" in prikaže sporočilo o uspešni povezavi s strežnikom v igri.

Morda morali počakati nekaj časa, če je strežnik preobremenjen, saj svet Granado Espada že na tisoče oboževalcev. Torej igra Granado Espada: Call of Destiny spletu zahteva nekaj časa za nalaganje. Za registracijo Granado Espada: Call of Destiny in vse druge boot v igri so hitro ugasniti vse programe na vašem računalniku, še posebej Naloži drugih datotek z interneta (torrent strank in prenosi). Tudi v igri strežniku tedensko preventive. Ugotovite, njegova dejavnost je lahko stanje pokazatelj strežniku, ki je na glavni strani spletne strani - v zgornjem desnem kotu.

Ko povezava z igro strežnik Granado Espada spletu zadovoljni, boste morali vnesti ime virtualni družine. To ime bo aktivna za vse znake, ki so na lokaciji v vašem računu. Sprememba imena zahteva, da odstranite vse stare znake s, tako da dobro premislite, preden se odločite.

Ko je registracija zaključena stopijo na pustolovščino, ki se odpre za vas online igre Granado Espada: Call of Destiny. Prva tekma vas nosi v barake. So osnova za svoje like. Ste izgradnjo svoje junake svet Granado Espada in so sestavni bojno skupino treh znakov. Da bi ustvarili nov lik v igri Granado Espada: Call of Destiny spletu vedno pritisnete "Ustvari značaj."

Igrajte igro Granado Espada: Call of Destiny spletu in graditi svojo stranko, boste iz razredov značaja, kot so

1. Warrior: obdarjen z veliko fizične moči. Močan blizu oklep in hvala more zdržati dovolj dolgo. Zato je potrebno uporabiti ta razred zajema ostanek skupine, ki napadajo iz razdalje.

.

2 Mušketir: Strelno orožje je specializirano za dolgoročno uničenje, ki ga je mogoče spremeniti.

3. Scout: pomožni nenavezanost namenjen zdravljenju, krepitev zaveznike uporabo napitkov in slabi sovražnike pasti.

4. Mag: osredotočil na uporabo veliko škodo čarovnije z razdalje pod krinko zaveznikov. Lahko preživijo urok "Lebdenje" in postal neranljiv na zunanjem delu.

5. Elementalist: vsestranski čarovnik, ki pogonskih elementov lahko pride veliko škodo, pa tudi povzročitev zaščitne uroke na zavezniških vojakov. Slabost - zelo šibka obramba.

Kot lahko vidite, vsak razred ima svoje značilnosti, prednosti in slabosti. Online igre Granado Espada predvideva, da izberete ime in spol značaja. Prvič, lahko ustvari le en znak, vendar po tem, ko gredo skozi nekaj preprostih misije usposabljanja si ustvariti nekaj več. Več boste igrali igro na spletu Granado Espada: Call of Destiny, več novih znakov z edinstvenimi sposobnostmi, orožja in prvotni videz, lahko ustvarite v vaših kasarno.

Ko ustvarite svoj prvi znak, da se spremeni v moštvu. Zdaj se prilega igrati Granado Espada: Call of Destiny. Če si želite ogledati strelivo svoj značaj, kliknite "View opreme." Za vsak razred v igri si ogledate dejansko strelivo. Za Musketeers osnovne strelnega orožja, za bojevnika - meči in oklep. Oprema lahko dobite v bojih s pošastmi ali kupiti z denarjem.

Najboljši način, da bi denar v tej igri po večjih bitk trojno prodati svoje nezaželen predmetov na trg. Torej, poskusite, da skrbno porabili pomete zaklade po prepiru in prevažajo več. Naj večina teh postavk, ki so prišli v priročni, vendar pa lahko z dobičkom prodal.

V mestih boste našli različne trgovce, ki imajo svoje lastne ozke specializacije

1. Trgovske strelno orožje - je naprodaj pištole, puške, naboji in streliva za mušketirji.

.

2 Trgovec z orožjem - prodaja orožja, da vojaki meči, oklep, čelade, itd

3. Trgovske čarobne orodja - ima izdelke za čarovniki in Elementalists: čarobne palice, amulete in tako obseg

4. Trgovske orodja - prodaja napitkov za dopolnitev zdravstveno in Mana. Prodaja tudi školjke in druge predmete, ki jih uporabljenih znakov.

5. Kovač - orožje in oklep v času bitk obrabijo in jih je potrebno popraviti.

V Granado Espada: Call of Destiny igranje zabavno in ni dolgočasno. Boste sodelovali v razburljivih dogodivščin, ki ste jo ustvarili kot del družine - tri-man squad. Glavni izziv pri ustvarjanju družine je, da se zagotovi njeno univerzalnost. To pomeni, da vsak član vaše družine, bi morali dopolnjevati premestitev njihovih sorodnikov. Upravljanje, kot nenavezanost je zelo preprosta. Vi nadzirate samo eno predvajati značaja in imajo možnost, da preklopite na drugo, in preostalih članov moštva sledili.

Adventures in pustolovščina v duhu romantike, ki daje igri Granado Espada: Call of Destiny, čakajo na vas.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more