Zaznamki

Urban War

Alternativna imena: Urban War

Urban vojna na spletu - brezplačno brskalnik temelji strategija MMORPG, parcela, ki odraža resnične dogodke današnjega dne. Ta bitka simulator, kjer boste morali boriti za preživetje, ne samo prikazuje krutost, ki uporablja tako močan argument, kot pest in pokazal izjemno iznajdljivost. Začeli igrati v urbanem vojskovanju, ki jih lahko napadejo druge igralce, da drzen rop, ki poteka državljanov, da sodelujejo pri množičnih pretepov, obisk trgovine in restavracije in celo ustanovitev lastnega podjetja. In če ste se odločili, da se pridružijo klan, nato pa se bo vaše možnosti še večje. Get vsaj, na primer, zanimive teritorialne bitke sodelujte v katerem lahko s svojimi vrstniki. Če se nevihtni življenje po svojem okusu in zamisel o oblikovanju svoje brigade niso le prišel na misel - Urban vojna spletna igra, ustvarjena samo za vas!

Prenos in namestitev ni bilo. Boste lahko uživali v razburljivih dogodivščin desno v oknu brskalnika. Vse to je potrebno, da lahko vstopijo v igro - Urban War rekord. Od do glavne sistemske zahteve nameščen Adobe Flash Player. Preostali parametri so nizki, tako da pridejo dol in povprečno konfiguracijo računalnika. Proces ustvarjanja računa ni zamudno. Morate izbrati kateri strani želite igrati Urban vojno. Lahko postane podpornik zakona, ali pa vnesite banda besedilu kaos. Po tem, vnesite ime igre, e-poštni naslov in geslo. Sedaj lahko pritisnete "play" in se potopite v vrtincu norih dogodkov.

Ker so se prebivalci mesta izredna razdeljen na dve frakciji, bi bilo bolje seznanjeni z njimi. Legitimna moč bori proti kriminalu, ampak včasih niso v nasprotju z gotovino na poštenih državljanov. Prav tako pogosto ukvarjajo z izsiljevanjem drugega za podjetja, ki sama po sebi prinaša dober dohodek. Kriminalne tolpe Skupaj moti predstavnike države, ker za njih, napadi in ropi - običajna stvar, to je tisto, kar diha. Kdor ste postali, preden resno lahko naredite svoje poslovanje, morajo opraviti avtomatsko testno tekmo. Zaradi tega ste udobno in razumeti načelo boj proti sistemu. Po tem lahko začeli črpati svoje lastnosti in se vključijo v dvobojih s pravimi igralci.

Uspeh v boju ni odvisna samo od sreče, ampak tudi od dejavnikov, kot so značilnosti lika. Bolje črpa zdravje, moč, vzdržljivost, agility, reakcija - več možnosti, da premaga sovražnika. Prav tako bodite pozorni na razlike v ravni potencialnega tekmeca. Pazi tudi za tak ukrep kot oskrbo z energijo. Brez shranjevanja energije nemogoče igrati online Urban vojne, ker vam ni nikogar prositi za napad. Izgubljena energija se vrniti v daljšem časovnem obdobju, vendar lahko pospeši ta proces, ki ga prevzema oblasti.

Vsaka zmaga vam prinaša podedoval izkušnje in denar. Vendar preživijo zbrana sredstva bodo in kje in kaj. Game TownWars ponuja dostop do butiki in nakupovalni center, kjer lahko kupite opremo, orožje, oblačila in široko paleto dodatkov. Tudi poiskati Center ima restavracijo, kjer vam ne pogledajo stran, kot so odvetniki in kriminalistov. Poleg tega obstaja DIY trgovina, ki se nahaja na lokacijah industrijskem območju. Tu so kupovali risbe, ki so potrebni za proizvodnjo. Vse to boste dobili v trgovini in butik z doseganjem ravni 10 je mogoče izboljšati na delavnici.

Urban vojne online igra ima še eno značilnost - poslovni razvoj. Na začetku svojega šotora stoji s hot dogi. Tudi če je majhna, vendar je še vedno družba, in da bi dobiček, da bi sistem deloval. Razvijanje in bogataš, sčasoma pridobi drugo podjetje, izboljšati tisto, kar že imate, se bo lahko pospešila proizvodnjo. Obstajajo štiri ravni maloprodajnih mestih in po hotdogs sledi Souzpechat, sokove, vodo in cmoke. Razpoložljivost podjetja ni odvisna kaj je na nivoju.

Na koncu je vredno reči, da Urban Wars igra ponuja aktivirati seznam uporabnih tehnik. Tehnike pridobili v restavraciji za CRP, ali jih je pridobila na Inštitutu za industrijsko cono. Tukaj je devet tehnike, ki so zelo koristne v boju: njegova ocena, Requiem, kri za kri, Healing, Counterstrike, Strike trik zahrbten tehniko krvoločni in Combo.

Za oceno potenciala igri si lahko le, če se zasyadet za igranje. Poskusiti - in da vam bo všeč! Srečno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more