Zaznamki

GodsWar Online

Alternativna imena: Bogovi vojne Online

GodsWar Online - multiplayer online igra vlog, brezplačno, zahvaljujoč kateremu lahko premaknete v skrivnostni in ima veliko skrivnostmi sveta antične Grčije. Vsi ljubitelji starin in prazgodovina online igre GodsWar Online bo všeč.

Pridružite se v igri GodsWar ne bo veliko svojega časa in bo zelo preprosta. Morate vnesti ime računa, geslo za dostop do igre in e-poštni naslov, na katerega boste prejeli pismo, ki potrjuje, da je registracija GodsWar zavershenai dovolj, da začnete igro.

Prva stvar, ki jo bomo videli v igri - to je lepo grafiko risanke. Na splošno je igra sama in slika izgleda zelo lepo, barvita in svetla, in omogoča, da ostanejo v igri za dolgo časa.

Mimogrede, GodsWar - Igra stranka. In smo dali pod minimalnimi sistemske zahteve za igro: CPU - 1 GHz RAM - 1 GB grafični pospeševalnik kartico z 256 MB, v operacijskem sistemu Windows XP ali novejši, aktivno povezavo z internetom. Kot lahko vidite, z vso svojo lepoto, igra kot celota ni zelo zahtevna za delovanje računalnika.

Sprva bomo morali izbrati svet, v katerem igramo, osvajanje nove višine in ob svoje mesto v panteonu. Je dobro lokalizacija igri, ki je bila na voljo dovolj časa. Ruski jezik je podprt na vse, brez izjeme, igra strežniki. Potem ko se bo selekcija sveta je treba poklicati nm vašega junaka in določi svojo domovino. Izbira se lahko opravi med Sparto in Atene. Po tem, boste morali odločiti, kakšne vrste specializacijo bo imela svoj značaj.

Na splošno velja, urednik značaja je zelo vesel, ker je delal dobro, in številne možnosti za spremembo videza je dovolj. Tudi najbolj zahtevni igralci bodo lahko za optimizacijo videz vašega značaja, tako da je izgledal popolnoma edinstven. GodsWar Online igra, ki se presenetiti pomanjkanje kakršnih koli dodatnih elementov. Danes je večina izdelkov iz moderne igralniške industrije pogosto oversaturated različne včasih neuporabne in nepotrebne elemente funkcionalnosti, vendar ta igra je prijetna izjema tega trenda.

Je razred sistem izvaja tudi v igri tako enostavno, kot je mogoče, čeprav to ne pomeni, da je napaka v igri ustvarjalcev. Nasprotno, razredi imajo velik ravnotežje med njimi, njihovo število in razlike med seboj prisiljeni, da preživijo čas v mislih nad tem, kaj so se odločili, da se specializirajo. Vse, kar morate storiti - je, da se odločite, da znak, za katerega želite, da igrajo, ampak za ostalo ne morete preživeti. Uravnoteženje igre razrede - kaj igra GodsWar Online je zelo ponosen.

Zdaj pogled na podrobno razreda zastopani v igri. Priest - je zdravilec, podpreti vsako skupino in njeno podporo. Mag - poznavalec starodavnih rokopisov in močnih uroke, bojevnika, wielding čarobno. Prvak je bojevnik od blizu, drobljenje piha svoje najmočnejše nasprotnike, vendar potrebujejo pomočjo svojih tovarišev, ker bi imel sam težko.

Mnogi igralci so presenetili s prisotnostjo vgrajeno igranja iger bot, ki je uradno dovoljeno ustvarjalci igre. Igrajte igro GodsWar s čimer postane veliko lažje, če ste na vašem poklicu je časovno omejena.

Pravzaprav je vmesnik je na dostojno raven, so programerji in oblikovalci so prepričani, da so vse spretnosti ter opravlja druge dejavnosti, udobno in igrajo GodsWar je bilo lepo. Druga pomembna prednost je, da je na voljo za uporabo kot kombinacija nekaj tipk na tipkovnici, popolnoma kateremkoli meni igro vmesnik.

Tako je treba omeniti, da se sistem izvaja v igro ječe ravno pravšnja. Edina stvar, treba upoštevati, je dejstvo, da se spustimo v ječo, se lahko le takrat, ko ste dosegli devetdeseti raven. Horde pošasti in ogromno pomembnih in pomembnih artefaktov - zahvaljujoč tej igri v GodsWar ne bi smeli nikoli jesti. No, ste že zanima? Ne odlašaj, se prijavite in postal zmagovalec v antičnem svetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more