Zaznamki

Goblin Keeper

Alternativna imena: Goblin Keeper

Goblin Keeper spletne igre - prost brskalnik multiplayer fantastično igro s strateškimi elementi. Kako v svetu, kjer živi veliko čudnih bitij, ki jih gradijo svoj imperij in postal vladar celotne skupine škratov, Orke, ogri, čarovnice. Vsa ta bitja imajo svoje vrste prinaša terorja in v pravih rokah in ni dosegel vrhunec svoje moči in postane smrtonosna. Goblin Keeper igra je kot nalašč za tiste, ki imajo ambicije čez rob. Konec koncev, vsak lastnik želi razširiti mračno ječa za katere ozemlja, na koncu dobili svetovno nadvlado!

Igraj igre Goblin Keeper je lahko kdorkoli. In to nujno ne imeti računalnik s strmimi parametrov. Po igri sistemske zahteve razlikuje skromnost. Ali potrebujete registracijo Goblin vratarju, ki bo odprl vrata v skrivnostni virtualnem svetu. V nekaj minutah boste izpolnite želeno obliko s pisanjem podatke, kot so e-poštni naslov in geslo, nato pa potrdite sprejem pravil projekta - da boste vi in ​​celoten profil igri Goblin vratarju.

Zdaj, ko je postala polnopravna uporabnik moral zavihati rokave in začeti, da uresničijo svoje sanje. Zadeve nimaš konec! First of all, boste morali graditi zapor, ga opremili z vsem, kar potrebujete, da skrbijo za zaščito pred nepredvidljivimi obiskov. Na primer, da se skrite pasti, ki bo zadovolji nasprotniki, ki so upali, da se držijo v vaši lasti. Vse, kar se bo v notranjosti ječo, ki jo ustvarjate lastne roke. Tudi velikost in razporeditev prostorov je mogoče izbrati neodvisno. In da bi posredoval pohištvo in udobno namestitev, da bo uporabila posebno delavnico. Get njegovi podrejeni delati za vas, za dobro, ni pozoren na svoje ogorčenje. Poleg tega boste zagotovili, da nihče ni zamočil okoli kot lord osrčju gore, pravico, da uvedejo davke na prebivalstvo. Naj jim življenje ne zdi, da medu! Strog učitelj, vendar hkrati sejmu. Ne izvaja svojo vsemogočnost, da ne povzročijo nepotrebne težave. Verjamejo, da bodo predmeti bolj učinkovita, če lahko zaslužijo spoštovanje njih.

Treba je omeniti, da je pomembna stvar proces pridobivanja virov. Brez njih, to je preprosto nemogoče, da igra Goblin Keeper. Hvala za razpoložljivost sredstev, ki jo lahko ustvari vse, kar potrebujete. In če se vam zdi, da je nekaj presežka, tako da gredo na črnem trgu in zaslužiti nekaj denarja. Treba je omeniti, da mine lahko ne le prebivalci svoj imperij, ampak tudi prijatelje, ki, Nenavadno, ampak je dovoljeno za zajemanje in uporabo kot rabsily. Vendar, včasih je bolje ustvariti zvezo in da si pridobi podporo svojih sosedov, ne pa stisnite ves sok iz njih in poskušajo izkoristiti z nasilnimi sredstvi.

Glede sovražnosti v Goblin Keeper na spletu, lahko vodi bitko z drugimi igralci iz napadajo tuje lastništvo, plen in uničiti hišo škrate. Vendar ne sodijo v zadovoljstvo. Konec koncev, ste namen nekoga. Ustrezno upravljati, da bi odbilo napad v primeru napadom sovražnika. Da bi se počutili samozavestni, boste morali oblikovati in usposabljati vojsko. In kaj načrtovanje koli primeru bolje, da predhodno raziskovanje. Razviti taktiko - eden od najbolj pomembnih vidikov v igri. Samo pomislite, kako lepo bo za zmago in odloča o usodi pobočjih nasprotnikovo glavo pred tabo! Glavni odpravo teh bitij, ki se borijo na strani nasprotnika, nato pa, kot pravijo, v klobuk!

Če vam je všeč, da bi dobili vse najboljše in so pripravljeni iti zavoljo trupel, vam bo všeč, da igrajo Goblin Keeper. Tu boste lahko brez sramu voditi politiko osvajanja, brez obveznosti, da kdo strinja poslastice! Naj vključite vse svoje zapletenih načrtov!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more