Zaznamki

Goalunited

Alternativna imena: Goalunited

G oalunited na spletu - mednarodno večigralsko igro v žanru nogometne simulatorju.

Online igre goalunited brskalnik, ki je igrati, vam ni treba namestiti dodatne programske opreme na vašem računalniku. Prav tako ne navaja celoten nabor računalniških posebnih zahtev glasbenika, morate imeti:

· Vsak spletni brskalnik zadnja sprememba

· Flash Player 10

Pridružite se v igri goalunited hitro in je sestavljen iz več korakov. Najprej morate izpolniti preprost obrazec:

· Lead ime - pod tem imenom se bodo znani v igri, saj igra je mednaroden, je najbolje, da pridejo gor z imenom angleško-jezika, cirilico, vam ne bo mogel niti vstopiti;

· Izberite geslo

· Navedite e-poštni naslov,

· Če bi sprejeli sporazum o uporabniku.

Drugi korak - to je pismo, ki ga dobite na vaš registrirani e-poštni račun, v pismu, ki ga prejmete dodatna navodila in povezavo do igre. Registracija goalunited končan in lahko začnete usposabljanje svojo ekipo.

Goalunited priljubljeno spletno igro na svetu - je igral več kot dva milijona ljudi. Igra ima vmesnike v 15 jezikih, tako da, če se odločite, da igrajo goalunited, boste imeli priložnost, da se boriti z upravljavci nogometa v mnogih državah.

V tej igri - nogometna, in vaša naloga je, da bi svojo ekipo na vrhu turnirja linije. Igra ima svoj poseben igralni čas. Torej, v resničnem življenju poteka v letu, v igri - štiri, oziroma, bo gostil štiri nogometno sezono in vaši igralci bodo tudi starost za štiri leta.

Ko začnete igrati igro goalunited na spletu, boste dobili ukaz. Vsak nogometna dobi posebno ekipo, tako da vaš začetna naloga je prepoznati prednosti in pomanjkljivosti svoje ekipe. Da bi to naredili, boste morali obdobje usposabljanja, v katerem boste seznanjeni z vsemi razlik v igri in vestno opravljanje nalog usposabljanja, ki jih lahko zaslužijo nagrade. Pozorno preberite informacije na vsakega igralca, saj nekateri od njih imajo posebne talente, ki vam lahko pomagajo zmagati tekme!

Je Goalunited online igra ni všeč, običajno nogometno tekmo, kjer lahko kupite le igralce in tekme igrati v nedogled. Ne, to je igra s strategijo elementov. Potrebovali boste:

· Poberite svoje igralce

· Ampak tudi zaposliti osebje, branje svoj življenjepis, [_3_ ]

· Za prevzem svoj režim vadbe, saj bodo igralci utrujeni za spanje polje in niso usposobljeni ni pokazal vse, kar lahko.

Ne pozabite, da ustvarite več vrst razporeditev igralcev na igrišču - kot standard, učinkovite proti vsem nasprotnikom in posameznika, ob upoštevanju lastnosti in sposobnosti vsakega igralca.

Tudi, ko igrate goalunited, potem boste želeli iskati sponzorje za svojo ekipo, podpisom pogodbe z njimi in boju s tekmeci, ne samo na igrišču za žogo, ampak zaradi denarja in pokroviteljev. Prav tako je treba razviti lasten stadion, ker tisto, kar je lahko več navijači udeležiti iger. Ne pozabite tudi o parkiranju!

Igrajte igro na spletu goalunited boste, sestavljena v enem od prvenstev. Če boste ostali na vrh seštevku, bo naslednjo sezono peljal eno raven navzgor v ligi, sicer - odhod na nižjo delitev. Prav tako boste imeli priložnost, da sodelujejo v žrebanju League Cup.

Igra ima dva načina igranja - brezplačne in premijo. V načinu premium, imate veliko več prožnosti, da se razvije svojo ekipo in dobili vse statistike.

G oalunited spletu registraciji boste poskrbeli za edinstveno priložnost, da svetu pokaže svoje sposobnosti nogometnega trenerja.