Zaznamki

Wrath of the Gods

Alternativna imena: Gnev bogov

Wrath of the Gods na spletu - je multiplayer igra vlog, ki združuje domišljijske in cyberpunk stilov, od prvih minutah, vas potopi v neznano resničnostne igre na srečo. Potujejo skozi igralne svetove, boš prišel iz oči v oči z različnimi nasprotniki in jih vse premagati.

Če želite narediti korak naprej v neznano, se morate prijaviti v igri. Ampak najprej naj se ukvarjajo s sistemske zahteve. Online igre Wrath of the Gods ne določa posebnih zahtev za računalniško igralca.

Potrebovali boste:

• računalnik z operacijskim sistemom Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

• CPU mora biti Intel Pentium III 1 GHz ali boljši

• 512 MB RAM

• 64 MB grafična kartica

• verzijo Adobe Flash Player 9 ali. 0

Poleg tega boste potrebovali spletni brskalnik in internetno povezavo.

Če je vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve, potisnil igro, se morate le registrirati.

Pridružite se v igri srd bogov morda ne bo potrebno, če hočeš priti v igro z uporabo računa na spletišča za socialno mreženje, kot so:

• Sošolci

• Vkonktakte

• Mail. ru

• Facebook

Če ne želite povezati svoj račun v mrežo z igro, si lahko samo registrirati, in registracija Wrath of the Gods ne bo veliko časa, in tudi zdi zelo zanimivo.

Vnesti morate ime lika, navedite tla in izberite svoj videz. Barva las, oči, lasje, brada in drugih zunanjih znakov izbrani značaja je odvisno le od vas. Če iz nekega razloga ne želite, da to storite, boste lahko zaupa izbiro zunanjega računalnika. Final stage of Wrath of the Gods spletno registracijo - uvedba e-poštni naslov, geslo in kodo iz slike. Kliknite "Finish" in že ste v igri.

Wrath of the Gods spletni igri potopi v svet, prej razdeljena na tri dele:

• World of Stone

• Svetovna Iron

• Svetovna Sun

Vendar pa ljudje v teh svetovih so pozabili na svoje bogove, in se odločili, da uničijo človeštvo. Toda Bog ni zapustil družbo Corus ljudi v brezizhodnem položaju in storil vse, kar je možno, da bi ljudje boriti pod enakimi pogoji proti bogovom.

Wrath of the Gods spletne igre - edinstven vesolje, ki je sestavljen iz več povsem drugačno od drugih svetov z neverjetno barvite pokrajine. Med lahko bitko uporabite enega od tisočih orožja in opreme, ki so pogosto edinstveno in ustvaril samo zase. Pravilno izbrana strelivo lahko povečate svoje moči večkrat!

V igri obstajajo tri variante magične umetnosti:

• uničenje, drugače - rdeča pot razvoja

Igralci, ki se odločijo za to specializacijo so bojevniki z največjo silo vpliva in obseg škode.

• znanje - modra razred

V tem razredu je skrivnost, in ves čas iščejo najboljše ravnovesje in distribucijskih spretnosti.

• Harmony - Green Učilnica

Nekatere od teh najboljših zdravnikov, ki imajo celo množične zdravilne moči. Ponavadi bolnikov in dobrosrčni znakov

Značaj, medtem ko kako boste igrali igro na spletu Wrath of the Gods, je pomemben parameter - ugled.

Zaslužite ugled lahko v posebnih ugled nalog.

Ugled daje moč duha, od katerega je odvisen kritično stavke sila v boju.

Ko igrate igro Wrath of the Gods na spletu, potem ste pričakovali animirane borbe s kakovostno prikazovanje dejanja vsakega od kandidata. Lahko združili tudi s prijatelji, da skupaj boj proti pošasti na visoki ravni.

Ko začnete igrati igre na spletu Wrath of the Gods, boste dobili prvo bojno izkušnje so lahko v areni, najem za to posebno trenerja - Corus služabnika. Potem lahko greš opravljajo različne quests - posebne naloge, za katere dobički performance znakov izkušnje, denar in trofeje. Značilnost igre je, da je vsako prizadevanje edinstvena in samo na vašo odločitev osebna izbira je odvisna od osebnih prejemkov. V scenariju iskanje pira več različnih koncev, tako kot v splošni parceli igre, ki je nelinearno in v celoti odvisna od ukrepov igralcev.

Če se želite pridružiti klanu, da igrajo Wrath of the Gods je bolj zabavno. Arena lahko sodelujejo v bitki za klane in njihove zmage in dvigniti rating klan. Poleg tega je klan skupaj gre za lov na posebne pošasti, ki prinašajo drage trofeje.

Odločanje za igranje v Wrath of the Gods, ki ga boste porabili čas zabavali v barvite in edinstveno svetu.

Online igre Gnev bogov zanimiv in dostopen za vsakogar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more