Zaznamki

Gladius Bellum

Alternativna imena: Gladius Bellum

Game Gladius Bellum - je brskalnik online igra o ostre bitke.

V Gladius Bellum spletni rimski cesar Augustus žaloval izgubo ene od njegovih legij po bitki. Dogodki se razvijajo v Evropi v prvem stoletju po Kristusu. Se boste borili na strani rimskega imperija ali germanskih plemen.

Boste morali graditi naselja, gradijo svojo vojsko in branijo svoje kraljestvo proti njihovi sovražniki.

Igraj gladius Bellum Boste ne le proti Rimljani ali Nemci. Od vzhoda prihaja še ena nevarnost. Huni vdrli v državo, in želim, da poskrbite, da povzročijo strah in opustošenje. Uniči sovražnike in varno mesto na soncu.

Enako kot v drugih računalniških iger pri registraciji Gladius Bellum. Registrirati v igri, boste morali vnesti naslednje podatke:

1. Izberite eno od možnosti za strežnik, na katerem želite igrati igro Gladius Bellum.

.

2 Ustvarite svoj gesla za igro in njene ne razkrijejo nikomur.

3. Za potrditev svoje geslo, ga morate ponovno vstopiti v naslednjo lokacijo celic.

4. Napišite svoj e-poštni naslov.

5. Izberite dan, mesec in leto vašega rojstva.

6. Nato kliknite na « Registrieren » .

7. Če se strinjate o tem, kaj boste dobili informacije o igri Gladius Bellum in se strinjam z vsemi svojimi pogoji in klavzule, dal pečat v ustreznih celicah.

V gladius Bellum začnete igrati v antičnem svetu in bo gradil svojo lastno rešitev. Boste razvili svoj imperij iz majhne vasice v kompleksno strategijo v mogočni imperij. S proizvajalci surovin in stavb, boste poskrbeli virov, ki so potrebni za razvoj svojega imperija.

V starih časih, kar potrebujete, da bi obvladali število delovnih mest, ki so na voljo. Prvič, boste imeli možnost izbire strani germanskih plemen, ali pa boste vedno boriti za rimskega imperija. Izgradnja močne in impresivno imperija dodate veliko točk in izkušenj.

S pravo taktiko se boste borili proti sovražniku naselij. Ampak, seveda, vključuje tvoje kraljestvo postane tarča vseh Hunov, vse zavito v strahu in groze.

Zaščitite strateška igra, ustvarjanje gladius Bellum - njegov imperij. In ga varujejo pred napadi sovražnika.

Odpravite se na iskanju kralj Hunov in postane najmočnejši vladar strateških iger Gladius Bellum Online.

Sprejmite izziv in se potopite v antičnem svetu!

Poglej tega velikega sveta Nemčije in močne močne rimskega imperija. Menijo, da nomadska plemena, kot so Huni niso slabi ljudje in lahko teptajo tudi velike in močne države.

Get skupaj z vašim predvajalnikom v tem neverjetnem svetu, ki je poln bitk, bojevnika, razburljivih trenutkov. Naj zgodovino za vas, da odprete novo stran, ko veš znake različnih narodov.

Srečno v to neverjetno igro. Naj te nič ne postane ovira na poti.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more