Zaznamki

Gladiatorji

Alternativna imena: Gladiatorji

Online igre Gladiators je brezplačna multiplayer spletna igra z RPG elementi, ki je naveden v starem Rimu. Gladiatorji se lahko igrajo na vsakem računalniku ali prenosni računalnik v vsakem trenutku. Standardni Gladiators registracija v igri, vas bo nekaj minut. Greš v igro kraja Gladiators na spletu, izberite zavihek za igro in pojdite na registration Gladiators. Izpolnite vprašalnik, v katerem je potrebna polja za registracijo, so uporabniško ime, e-pošta, spol, jezik igre, državo stalnega prebivališča in geslom. Po spoznavanju s pravili igre kliknite gumb za registracijo. Zdaj igrajo gladiatorje, je registracija zaključena. Preverjanje v Gladiators na spletu, kot lastnik gladiatorske šole, nakup in usposabljanje sužnje. Boste sodelovali v različnih turnirjih, kjer strokovne gladiatorji zmagati ali umreti z dostojanstvom, vas hvali.

Gladiators igre na spletu vam daje priložnost za pogled na gladiatorji. V igri lahko gradijo stavbe, za zlato in kupujejo več gladiatorje. Denar se lahko porabijo samo za gladiatorji, ampak tudi na svojih rokah. Gladiatorji morali najeti zdravnike in učitelje. Vsak od vojakov ima svoje prednosti in slabosti študij, ki jih lahko naredite mu pravi junak. Igrajte igro na spletu Gladiators zanimiv, ker so turnirji potekala vsak dan, in za njihovo zmago boste dobili denar in nagrade. Igra je zelo dinamično in zanimivo. Imena gladiatorji boj svojo pot in vrsto orožja, v večini primerov imajo polno črto zgodovinski podatki, ki kažejo na resen pristop k igri razvijalci Gladiatorji na spletu.

V igri Gladiatorji so deset vrst gladiatorjev, ki so vsi tako blizu realnosti časa. Tukaj lahko najdete Gladiator s čebulo in Trident, konjsko ali voz mečevalec ali Spearman.

V gladiatorjev zanimivo igrati, saj igra omogoča, da se boj med dvema šolama na tri vrste prizoriščih:

• tekme (en bojevnik iz vsake šole)

• bitka (do sedem gladiatorjev iz vsake šole)

• boj za preživetje (po eden iz vsake gladiator šolo, kraj poraženec prihaja nov gladiator. Bitka se nadaljuje, dokler ena od strank ne konča gladiatorje)

Lahko igre Gladiatorji spletne boriti tudi za provinco starega Rima, upravljanje in gospodarnost svojega Ludus (vzpostavljanje mrež stavb, dohodek), organizirajo turnirje cehe, kupi naknadno senatu in druge ugodnosti. Lahko zelo dobro za razvoj svojega poslovanja. Odlično grafiko in funkcionalnost spletnih iger gladiatorjev, ne bo pustil nikogar ravnodušnega.

Igrajte igro na spletu Gladiators bo zanimiva za vse ljubitelje spletnih iger, kot tudi ljubitelje ozračje zaostrenim gladiatorske bitke. Spletne igre Gladiators dobro premišljena in zanimivo v naravi. Gladiatorji bo na spletu vam omogočajo, da se vrnete v obdobju antike in v celoti uživajo svoje vzdušje. Če želite, da se počutim kot emonskega patricija, nato pa pohiti registrirati!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more