Zaznamki

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

Alternativna imena: Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

Gam Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands: prava vojna.

Kak trdi razvijalec Ubisoft Paris, igra Ghost Recon Wildlands bo prvi produkt vojske v velikem odprtem svetu. Datum izdaje je še neznan, nekaj informacij pa je bilo predstavljenih na festivalu E3. Torej, to dejanje z Ghost Recon Tom Clancy's: Wildlands prenos za platforme:

  • PS4
  • XONE
  • PC

Igroki se lahko združi v štiri in izpolni poslanstvo, vsaka ekipa razvije postopek v svoji smeri, usklajuje korake glasovne komunikacije.

V vroča točka.

Geymerov čaka pristanek v Boliviji, do cilja pa pride na različne načine: z avtom, motorjem, helikopterjem in celo s skoki s padalom. V zgodbi je Bolivija postala glavna baza preprodajalcev drog in kartela drog, ki ga vodi celotna Santa Blanca. To je privedlo do katastrofalnih rezultatov regije, ki jo nadzoruje podzemlje, vlado pa je vse težje obvladovati. ZDA v paniki, ker se droge raztezajo po vsem svetu in postajajo resna grožnja. Da bi odpravili mafijsko bazo in obnovili red v Boliviji, smo poslali elitno moštvo "Ghosts".

Gruboy moč, da popravi stanje ne bo delovalo. Potrebujemo premišljen načrt in sposobnost prilagajanja ukrepa situaciji. Prav ti ljudje so v enoti, zasnovani tako, da naredijo kaos in zmedo v vrstah kriminalnega sindikata in ga nato trajno onemogočijo. Junaki se morajo srečati z nevarnimi, resnimi sovražniki, ki se ne ustavijo pred ovirami in niso zelo natančni pri izbiri kazni, ki razkrivajo sovražne agente. Postava je prinesla kompleks, vendar ima za seboj izkušnje in podporo vlade.

Geympley in značilnosti igre.

Ozhidaya trenutek, da prenesete Ghost Recon Wildlands, igralci sledijo novice in kaj se zdi iz uradnih virov, ne morem pa se veseliti. Igra ima 9 različnih področij z različnimi pogoji: gore, reke, puščave in druge. Doda realno spremembo dneva in vreme je spremenljivo, in se lahko uporablja med misijo, če je dan lažje slediti in gledati noč postane idealno zatočišče. Tudi heroji orožja so v obilju, tehnika pa je sposobna premagati težke dele lepljivega blata na premikajoč pesek. Kot dogodki se razvijajo v sodobnem svetu, je temelj resničnega arzenala vojske, čeprav obstajajo značilnosti, kot so droni. Ti mehanski pomočniki so označeni cilji in sovražniki, pa tudi učinkovit napad.

V misije Ghost Recon Wildlands za PC igralce izberejo metodo izvajanja misij: približati se sovražniku neopaženo ali uporabiti sredstva za napade na velike razdalje in kratke razdalje. Lahko nadaljujete, računate na učinek presenečenja in izvedete predhodno preiskavo ter zberete več podatkov, nato pa opravite nalogo, ki jo lahko opravite, da raziščete svet in vzamete nekaj izhodišč.

V Tom Clancy's Ghost Recon Wild Lands lahko komunicirajo z NPC (uporniki, politiki in navadni državljani), gradijo prijateljske odnose z njimi ali pošiljajo v čin sovražnikov. Obravnavajte ga kot nujno resno, ker lahko vplivajo na vaše prihodnje načrte. Pridobite igralske točke, s katerimi boste izboljšali svojega junaka, in lahko vzamete iz padlih sovražnikov svoje orožje in uporabne stvari.

Podvodya up, spet gredo skozi značilnosti igre:

  • Bolshoy zunanji mir
  • Komandna igra 4 h
  • Vozmozhnost delujejo eno na tretjem računalniku naparnikami
  • Polnaya svoboda deystviy
  • Alternativni scenarij sobytiy
  • Postoyannoe izboljšanje navykov
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more