Zaznamki

Genshin Impact

Alternativna imena:

Genshin Impact je pustolovska RPG igra odprtega sveta. Zadovoljni boste z zelo lepo grafiko v slogu risanke. Glasba v igri je prijetna, glasovno igro pa izvajajo profesionalni igralci.

Preden začnete, morate ustvariti lik, tako da izberete njegov videz in si izmislite ime. Nadalje, po kratkem, a razumljivem treningu, vstopite v igro.

Igra ima vse za uspeh in jo zelo cenijo milijoni igralcev po vsem svetu.

  • Raziščite in raziščite ogromen odprt svet
  • Boj s sovražniki in uničenje šefov
  • Zberi materiale za izdelavo novega orožja in opreme
  • Pridobite izkušnje in izboljšajte bojne sposobnosti svojega lika v skladu s svojim slogom igre
  • Dokončajte zgodbo in stranske naloge, da pridobite še več izkušenj
  • Klepetajte z drugimi igralci in med njimi sklepajte nova prijateljstva

Igra se nenehno razvija in postaja vse boljša. Nikoli se ne boste naveličali igranja Genshin Impact, zahvaljujoč dejstvu, da razvijalci delajo vsak dan že več kot eno leto.

Bojni sistem je precej zapleten. Ne hitite, eksperimentirajte z različnimi taktikami, da najdete svoj edinstven bojni slog.

Združite različne bojne elemente, da ustvarite nove vrste uničenja, kot je napad sovražnikov s paro z uporabo veščin Hydro in Pyro.

Čeprav je glavni poklic v igri bojevanje, tudi sama potovanja nikogar ne bodo pustila ravnodušnega. Svet v igri je lep. Igra se odvija na celini, imenovani Teyvat, ta dežela je razdeljena na sedem kraljestev. Vsakič, ko vidite pokrajino neverjetne lepote, se zdi, da ne more biti boljša, potem pa vidite novo mojstrovino, še lepšo.

Po prostranem svetu igre lahko potujete na različne načine, ni nujno, da celotno pot prepotujete na lastnih nogah, krila so zelo primerna za to. Nemogoče je vzleteti z ravne površine, a ko se povzpnete na hrib, lahko nato dolgo načrtujete, premagujete veliko razdaljo in občudujete lepoto okoliškega sveta z višine leta.

Resnično večplatformska igra, to je razlog za tako veliko število igralcev, saj je skoraj vsaka naprava primerna za igranje.

Poleg sveta na tleh obstajajo tudi ogromne ječe, v katere bi bilo nevarno iti sam. Zberite močno ekipo s prijatelji in nobena pošast v ječah se vam ne bo mogla spopasti.

Pogosto se prijavljajte v igro in prejeli boste dnevna in tedenska darila za prijavo.

Vsak mesec igra dobi posodobitve z novimi ozemlji, junaki in opremo. Do praznikov potekajo smešna tekmovanja z velikodušnimi darili.

Trgovina v igri vam lahko ponudi okraske, materiale in kartice junakov za pravi denar ali valuto v igri. Asortiman v njem se redno posodablja. Pogosto obstajajo promocije in popusti.

Genshin Impact lahko brezplačno prenesete na PC na spletni strani razvijalcev, če sledite povezavi na tej strani.

Namestite igro in se potopite v neverjeten domišljijski svet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more