Zaznamki

Gargonia

Alternativna imena: Gargon

Online igre Gargon - brezplačno in v brskalniku, športna gneča, zaradi česar je celoten postopek gaming je zelo poenostavljena. Da bi začeli svoj razvoj, vam ni treba prenesti in namestiti ničesar. Vse, kar je potrebno - pojdite na vaš brskalnik in pojdite korak registraciji Gargonia.

Pridružite se v igri Gargonia na svoji prvi stopnji ponuja prihodnje igralca takoj ugotoviti, katera stran je raje spopad se razvrstijo - za Gargonitam ali marinci. In če kliknete na logotip kampa (ali povezavo z imenom v skladu z njo), kar je manj od števila registriranih, boste dobili bonus za podporo ravnotežje. Potem, ko ste že začeli Gargonia na spletu, lahko vedno spremenite tabor. Določite izbiro, boste, kot ponavadi, navedite svoj e-poštni naslov, ime, pod katerim boste igrati in pod kakšnimi geslo - vstop v igro. Gargonia Registrirajte se tukaj enostavno in standardno.

Unique online igra Gargonia, ki nudi kontinuiteto igranja skozi "avtonomije" ukrepov vašega značaja. To je, če boste morali ali izhod iz igre, ali pa izklopite računalnik, vaš lik ni več ukvarjajo z zadevami so mu zaupane. Lahko pošljete to delo, in se nato vrnejo v igro, dol za njeno plačo.

Game Gargon ima svoje denarne enote - nekaj žetonov, ki jih lahko dobite delujočo, premagal sovražnika ali iskanju inteligenco. Za pravi denar bogatijo žetoni ne bo delovalo - to je samo v igri valuti Gargonia. Igrati brez njih, vendar bo težko, ker ta denar omogoča igralcem, da kupujejo različne stvari za izboljšanje doma, ali vaše zavezništvo, da se izboljša učinkovitost.

Mimogrede, o značilnostih. Trajnost je odgovoren za zmanjševanje škode sprejeti. Moč - za silo trka, ko napadajo v bitko. Mobilnost - za izogibanje sovražne napade. Hrana - za vitalnost. Intelligence - za kritične zadetkov (tiste, ki povzročajo največ škode) med bitko. Glory - za položaj na lestvici igralcev. Gargonia online igra vam zagotavlja stalen napredek, hvala za kontinuirano proizvodnjo izkušenj vplivalo na vašo igro ravni.

Ko začnete igrati igre na spletu Gargonia, boste izvedeli, da jih lahko ne samo zgraditi, ampak tudi za izboljšanje svoje domove. Juha:

• House - z vsako novo raven stavbe dodaja dodatno režo za stvari,

• Shield bes - je koristno, da napadejo sovražnika, saj povečuje moč;

• simbol bes - povečati zmogljivosti napadu;

• Prsni koš - imejte žetonov je razpoložljivost sovražnika

• ščit čast - se bo povečala moč obrambe;

• simbol časti - povečati zmogljivosti obrambe;

• Priponke drevo - če imate četrto stopnjo in več, bo to za vas stabilen vir dohodka;

• pot - pomagati pri iskanju primernih nasprotnikov;

• ograja - moč igralca v napadu se bo povečala količina vsesanega ravni.

Igrajte igro na spletu Gargonia - biti v sredi spopada med dva tabora - ". Marine" "Gargonitov" in Združena v skupinah ali združenjih, lahko junaki igre gredo v vojno in se zavezništev, medtem ko se ukvarjajo z gradnjo stanovanj in razvoju svojih utrdb.

Torej, Gargonia spletno igro, ki vam bo prinesla stoodstotno zabavno, ker ste pričakovali in stilsko znakov in bessmetnoe številne goste in zabavne boj proti sistemu ... samo ne šteje. Bodite pogumni in vedo iz izkušenj celoten obseg predvidene pustolovščina, izdelana s humorjem in duhovitostjo. Pojdi naprej in začnite igrati Gargonia!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more