Zaznamki

Gardens of Time

Alternativna imena: Gardens of Time

Gardens igre, ki je eden izmed najbolj priljubljenih brezplačnih iger (HOG) na internetu. Ta igra ni nobene potrebe, da prenesete, lahko igrate Gardens of Time na spletu brezplačno pravico v vašem brskalniku.

Lahko obiščete nekaj zgodovinskih krajev - so zidovi Troje, stopničastih piramid v Egiptu, Clock Tower of London in Hanging Gardens Babilona v iskanju različnih predmetov.

Gardens časa na spletu na voljo več sto ur brezplačnih vsebin, vključno s štirimi različnimi načini igre. Igralci lahko tudi prijatelji, ki jih spodbuja, da se bodo o glavnih točkah, tako da jim pošlje darila in vabila, da se udeležijo zasebnih vrtov in prijatelje, da bi jim pomagali pri nalog.

Gardens Time registracije poteka v angleškem jeziku, kot mesto v igri z angleškim vmesnikom.

Da bi registracijo boste potrebovali:

1. Pojdi na spletni igro Gardens časa.

. 2 Kliknite na " Prijava v » .

3. Vnesite naslov nabiralniku.

4. Naslednji korak - vpišite geslo.

5. Če nimate računa, sledite spodaj opisanih ukrepov.

6. Napiši naslov poštnega predala.

7. Vnesite geslo.

8. Potezni seznam dan, mesec in leto rojstva.

9 . Sporočilo " Začetek predvajanja » . Ko to storite, kliknite potrjujete, da se strinjate z vsemi pravili igre.

Gardens of Time iphone - to različico igre zasnovan posebej za iPhone.

Igraj Gardens of Ko boš ti znaki:

1. Alistair Wells. On je tvoj partner in mentor. Njegovi javni ukrepi za družbo značilna odprtost in grozljivo delovno etiko. Vendar pa je običajno, da sam vodi na enak način, kot se nanaša na osebne zadeve.

.

2 Eleanor Lansing Purlieu. Je dolgoletni član Društva časa. V smislu Matriarchy Odraščala je v udobja in pogosto ustrezno deluje.

3. Richard Wakefield. On Iznajdljivi značaj povsem sposobna izterjati čas in trende. On je lokalna drug. Številni dogodki prinesel mu nezaupanje mnogih njegovih kolegov.

4. Lulu Milton. Ona fashionista in ima velik svobodnega duha . To ni skromno dekle , Lulu se krasijo ekstravagantno oblačila iz različnih obdobij čas.

5. Quincy Bolthouse. On je Victorian geek . A briljanten um in blebetanje ga zaslužil Vloga načelnik tehnolog .

6. Megan Kher. Ona je druge nedavne lik v družbe od ozadju privilegiji [_13_ ], da je ne bi rad razpravljati. Njegova razmeroma svež obraz ni toliko znana.

Gardens of Time, lahko igrate brezplačno. In ne pozabite, najbolj pomembna stvar za igro, vam ni treba prenesti ničesar več. Zdaj lahko začnete igro in uživajte svoje posebne učinke.

Gardens časa na spletu - ena izmed najbolj zanimivih iger skrivnosti zgodovine, legendarnih krajev.

Vstopite v svet Gardens časa, dobili veliko nepozabnih doživetij in se prepričajte, da je svet, ki je zgodovina polna veliko skrivnosti in skrivnosti.

Srečno v to skrivnostno igro!