Zaznamki

vrtne šape

Alternativna imena:

Garden Paws je zelo zabavna kmetija, kjer je vaš ljubljenček vaš junak. Igra ima dobro 3D grafiko v slogu risanke in veliko smešnih melodij.

Preden začnete igrati Garden Paws, nastavite svojo prihajajočo igro tako, da izberete velikost sveta igre in nekaj drugih možnosti. Sam urejevalnik znakov vas lahko nekaj časa zabava.

Izberite žival, ki jo želite igrati.

Lahko bi bilo:

 • Miška
 • Zajček
 • Lisica
 • Mice
 • Rakun
 • Whelp

Ko boste igrali, bo morda na voljo še več možnosti. Ko se odločite, koga boste igrali, si vzemite čas in izberite barvo ljubljenčka. Barv je veliko, vsak lahko najde tisto, ki mu je všeč. Nato izmislimo ime za lik in damo tudi ime sveta, ki se naključno ustvari za vsako novo igro.

Možno je igrati tako sam kot s prijatelji na spletu.

Svet igre je ogromen, skoraj velik kot cel planet. Na zemljevidu lahko vidite, kje so hiše vaših prijateljev, če jih želite obiskati. Za vaše udobje obstaja možnost hitrega premikanja na mesta, ki ste jih že obiskali.

S svojimi šapami boste morali iti na nove lokacije, vendar je to samo še bolj zanimiva igra. Raziskovanje pisanega sveta s številnimi prebivalci je zelo razburljiva izkušnja.

Igrati se boste začeli v sobi vaše, a ne preveč udobne hiše. Toda v vaši moči je, da ga naredite tako, kot želite, s spreminjanjem in dodajanjem novih elementov dekorja.

Samo vi se odločite, kaj boste storili.

V igri je veliko aktivnosti:

 1. Komunicirajte s prebivalci vasi
 2. Vrtnarjenje
 3. Gradite zgradbe
 4. Izberite oblačila za lik
 5. Ustvarite predmete in inventar
 6. Ulovi ribe
 7. Spusti zmaja

Številne druge zabavne dejavnosti. Ali pa po vaši izbiri preprosto potujete in komunicirate s prijatelji in prebivalci tega čarobnega sveta.

Prebivalci naselja vam bodo, če jih boste vprašali, dali zanimive naloge, pri katerih boste prejeli dragocene vire.

Delovna miza blizu vaše hiše vam omogoča ustvarjanje katerega koli predmeta. Od vrtnega orodja do pohištva za hišo ali vrt.

Postelje v igri lahko postavite skoraj povsod. Semena se prodajajo v lokalni trgovini, kjer lahko prodajate pridelke in izdelane predmete.

V igri se spreminjajo letni časi. Vsak letni čas ima svojo zabavo, zato se tukaj nenehno dogaja nekaj novega. Enostavno vam ne bo dolgčas.

Za sezonske počitnice potekajo zanimiva tekmovanja, kjer lahko dobite edinstvene nagrade in celo zbirate majhne zbirke.

Igrajte zanimivo in zabavno. Ljubke male živali bodo pomagale popraviti celo popolnoma pokvarjeno razpoloženje. Če imate slab dan, samo začnite igrati in kmalu se boste nasmejali.

Redno objavljamo

Posodobitve iger, ki prinašajo še več zabave.

Garden Paws brezplačno prenesete na PC, žal ne bo delovalo. Igro lahko kupite na platformi Steam ali na uradni spletni strani razvijalcev.

Namesti igro, če se želiš seznaniti s čudovitimi prebivalci pravljičnega sveta!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more