Zaznamki

Gameglobe

Alternativna imena: Gameglobe

Game Gameglobe je mešanica akcijskih, pustolovskih, TPS, Questov, Racing žanrov. Toda v bistvu je igra Gameglobe velik urejevalnik z velikim številom različnih orodij, tako da lahko vsakdo uresniči svoje ideje, lahko ustvarite in takoj po ustvarjanju igre v svojem ustvarjanju, uresničite svoje ideje, to vas spodbuja ta igra. Igrate lahko Gameglobal popolnoma brezplačno, saj je bila ustvarjena v načinu F2P (FreetoPlay).

Za zagon v Gameglobalplay morate imeti računalnik s temi sistemskimi zahtevami:

 • procesor CeleronDual-Core 1. 6GHz ali novejša;
 • video kartica gef ali 8800 GS ali višja;
 • RAM 1 GB ali več;
 • operacijski sistem WindowsXP ali novejše različice;
 • se nahaja na trdem disku z najmanj 2 GB;
 • DirectXDX 9;
 • internetna povezava;
 • tipkovnica;
 • . mesto

Če ima računalnik te značilnosti, bo vaš naslednji korak registracija Gameglobe:

  1. Pojdite na stran ig2 Gameglobe;
  2. v zgornjem desnem kotu stolpca Uporabnik vnesite svoje igralno ime;
  3. zapišite geslo in si ga zapomnite;
  4. Vnesite tudi svoj e-poštni naslov;
  5. sprejme pogodbe o avtorskih pravicah s klikom na kljukico;
  6. pritisnite velik zeleni gumb pod Signup;
  7. sledite navodilom in prenesite odjemalca igre;
  8. Vnesite svoje podatke in začnite dogodivščine, ki jih sami ustvarjate.
Da bi ustvarili svoj svet, igro z vašimi čudovitimi polji in naravo, vam predstavljamo ogromen nabor orodij za ustvarjanje gozdov, cest, slapov, jam, ovir, puščav, zasneženih travnikov in še veliko več pričakovanj vaše domišljije. Ustvarite skripte, pišite zgodbe, ustvarite nepozaben značaj in jih delite z drugimi ljudmi. Vsak od nas je vedno sanjal o ustvarjanju lastne igre, to je zagotovo, in to je postalo mogoče z igro Gameglobe.

Ustvarjanje sveta, s katerim lahko sami vodite svoj lik. Ugotovimo, kako upravljati svojega junaka. Z uporabo znanih gumbov W S A D (navzgor, nazaj, levo, desno) je zelo preprosto premikati po svetu, da se premaknete na stran s tipkami Q E. Za skok uporabite preslednico ali desni gumb miške. Levi gumb služi za udarjanje in medsebojno delovanje s predmeti okolja, hkrati pa se oprime vrvi, lahko premaknete tipke za premikanje in R F, da se povzpnete po vrvi ali se spustite.

V igri Gameglobe so vozila, kot so: SUV, sani, tovornjak in snowboard. Upravljanje z njimi ni težko. Za vstop v avtomobil pritisnete levi gumb miške do njega, za premikanje uporabljamo tipke W S A D. Ročna zavora v igri je pritrjena na prostorsko tipko za izhod iz vozila.Za pospeševanje uporabite tipko TAB, pritisnite W in S za zaviranje. Upravljanje vseh prevoznih sredstev je običajno, tako da lahko ugotovite, kako voziti snowboard, tovornjak in sani.

Obiščite spletno stran, registrirajte in ustvarite igro, mojstrovino, pustolovščino, svoj svet z neverjetnimi liki, zločinci. Igranje Gameglobe brezplačno vam daje priložnost, da ustvarite svojo igro in jo delite s prijatelji in skupnostjo Gameglobe. Bodite edinstveni in delajte, kar ste želeli dolgo časa. Tu vas čakajo!