Zaznamki

Galaktične civilizacije 4

Alternativna imena:

Galactic Civilizations 4 je nov del priljubljene serije vesoljskih strategij. Igrate lahko na računalniku. Grafika je postala še boljša, vesoljske pokrajine pa še privlačnejše. Glasovna igra je dobra, glasba prijetna. Kljub temu, da je igra sodobna, so zahteve glede zmogljivosti nizke in ne morete igrati samo na igralnih računalnikih.

V tem delu morate še poseliti velik del prostora na čelu ene od izbranih ras. Obstaja še več frakcij, vsaka od njih ima svoje prednosti in slabosti, preučite opis, preden se odločite.

Za začetnike je na voljo usposabljanje v obliki več preprostih misij pred začetkom testov. Zahvaljujoč namigom bo enostavno razumeti nadzorni vmesnik. Za igralce, ki poznajo prejšnje obroke, bo to zahtevalo manj truda, saj ni toliko sprememb.

Na poti do osvajanja vesolja morate narediti veliko stvari:

  • Raziščite bližnje planete in zvezdne sisteme
  • Vzpostavitev rudarjenja in proizvodnje hrane
  • Zavzemite se za znanost, da dobite naprednejše ladje in posodobite proizvodnjo
  • Spremenite zasnovo vesoljskih ladij, da dobite floto, ki najbolj ustreza vašemu slogu igranja
  • Bojujte se s sovražnimi rasami in zajemite njihove planete
  • Bodite pozorni na diplomacijo in trgovino, v nekaterih situacijah lahko to prinese večje koristi kot uspešna vojaška akcija

Ta seznam navaja glavne, vendar ne vse dejavnosti, ki jih boste izvajali v igri Galactic Civilizations 4 za osebni računalnik.

Sami določite, kako natančno se bo razvijala vaša civilizacija, kakšne kulturne vrednote in običaje bo imela. Preden začnete, konfigurirajte nekaj parametrov, ki bodo določali, kako se bo igranje nadaljevalo. Ta pristop omogoča bolj subtilno prilagajanje igre kot preprosto izbiro težavnostne stopnje. Okoliški svet se z vsakim igranjem ustvari na novo, zato ne moreta obstajati dva enaka igranja.

Kot pri mnogih drugih strategijah boste tudi tukaj na začetku igre naleteli na pomanjkanje virov, kar je resen problem, ki ga je treba rešiti. Hkrati boste potrebovali močno vesoljsko floto, ki bo sposobna zaščititi vaše kolonije in naseljence.

Izberite, kaj je v tem trenutku najpomembnejše in ukrepajte. Preprosta taktika ni vedno najboljša možnost.

Igranje Galactic Civilizations 4 bo zelo zanimivo, ker se umetna inteligenca aktivno uporablja pri modeliranju vesolja. Možnosti prehoda je veliko, za osvajanje prostora lahko porabite toliko časa, kot želite. Če niste mogli doseči načrtovanega, začnite znova in izberite drugo pot razvoja.

Internet je potreben le na začetku za prenos namestitvenih datotek.

Galactic Civilizations 4 brezplačno prenesite na PC, žal ni možnosti. Igro lahko kupite tako, da obiščete portal Steam ali uporabite povezavo na tej strani.

Začnite igrati zdaj in ustvarite civilizacijo, ki si je podredila celotno galaksijo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more