Zaznamki

Prihodnost Torpia

Alternativna imena:

Game Prihodnost Torpia se bo prenesla na vas v bližnji prihodnosti. Ta strategija prihaja iz Nemčije. Fantasy meša z realnostjo, da boste dolgo, da bi dobili navdušeni nad to igro. Boste morali zgraditi nove stavbe, gradnjo utrdb, razvijajo spretnosti in pridobivanje novih znanj. Prijetno je dejstvo, da v prihodnje Torpia na spletu vam ni treba takoj namestiti dodatne datoteke, potem postopek prijave, boste lahko, da začnete igro.

Ti bodo lahko okrasite svoj planet po vašem okusu. Razburjena, za gradnjo nove stavbe in jih privede bliže največ za svoje ideale. V igri boste morali za vstop v vojsko, gradnjo vojašnice za čete in jih pripraviti za službo. Zdaj si bodo lahko nadzorovali svojo prihodnost v Thorpe.

Tako kot v večini trenutno obstoječih spletnih iger, je potrebno postopek registracije Prihodnost Torpia, sicer ne boste mogli dostopati do igre. Kljub dejstvu, da je vse vmesnika igre je prikazano v nemščini, bo vsaka bolj ali manj izkušeni igralec se ukvarjajo z upravljanjem. Načeloma je v zgornjem desnem kotu zaslona je jezikovni polje sprememb, ampak v tem trenutku je še vedno aktiven. Upajmo, da je to samo pomanjkljivosti način beta (samo na tej stopnji razvoja igre je zdaj), toda v prihodnosti bodo vsi fiksni in Rusko govoreči igralci bodo lahko tudi, da se počutijo udobno.

1. Če želite začeti postopek registracije, morate sledite povezavi «Jetzt Spielen», ki se nahaja na sredini ekrana.

.

2 Od naslednjo povezavo, boste videli, preden ste odprli prijavnico na zgornji vrstici, ki se imenuje "Benutzername", boste morali vnesti svoje uporabniško ime - to ime si bodo v prihodnosti Torpia igro in boste videli vse igralce, tako da bo ročaj sistem.

3. Line "E-Mail", kot si verjetno lahko uganiti sami, boste morali izpolniti svoj naslov veljaven e-pošte.

4. V naslednjem polju boste morali posneti edinstveno geslo, da se prijavite na svoj osebni račun. Poskusi, da bi bilo tako varno, da še naprej igrajo igro Future Torpia bila varna, in ti nisi v skrbeh, da se vaš račun lahko ogroženo zaradi goljufov.

5. Naslednja faza - izbira rase. Igra je na voljo dveh dirkah: človeka in Shivanery. Več informacij o dirkah bomo razpravljali v nadaljevanju.

6. Če želite preveriti sistem bi lahko zaključili, boste morali sprejeti in se strinjam z vsemi pogoji iz sporazuma o uporabniku, ki ga lahko naredite kljukico pred nastavljenem frazi "Ich habe dieAGB und ...».

7. Preverja pravilnost polnjenja, kliknite "Play Online Free" oziroma veliki zeleni gumb, ki pravi "Jetzt Gratis mitspielen». Prejeli boste potrditveno e-pošto, kliknite na spletno povezavo v sporočilu.

Kot je navedeno zgoraj, igra je na voljo v dveh glavnih dirk:

1. Ljudje.

.

2 Shiva.

Če ljudje vsi v bistvu jasno, govorimo o Shivas, je treba omeniti, da ta štiri oborožene tujci, častijo okrasite vse okoli kovancev, biseri in pentljami. Igraj Future Torpia brezplačno vsakdo lahko! Ga in poskusite!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more