Zaznamki

FTW

Alternativna imena: FTWars

Online Game FTW - brezplačno brskalnik MMORPG, ki zajema tri igre slog: PvP («predvajalnik in predvajalnik"), PVE («igralec in okolje"), in RVR («in kraljestvo kraljestvo") . Da sami preizkusite v tej precej humoren igrače, morate imeti:

1) računalnik z operacijskim sistemom, ki ni manjša od XP (Service Pack 2) / 2000 (Service Pack 4) / ME;

2) Najnovejša različica brskalnika Mozilla Firefox.

Če želite začeti igro, boste morali iti na stran za registracijo FTW, ki se nahaja na uradni spletni strani igre.

Pridružite se v igri FTW blazno enostavno. Določite

• vaš e-mail;

• geslo,

• ime junaka;

• izbrati eno od dveh dirkah ...

... In vse! Si utreti pot do študija. Korak FTW spletu registracija ne zavezuje nobene stranke prenosa. Ja, in vse posodobitve, huda poraba prometa in riltayma v igri ne boste videli. Razlog za to je, da FTW spletu - brezplačne igre brskalnika, kot je navedeno zgoraj. In pustite, da urnik ne oslepitev razkošje, temveč oko, vse dobro, prijetno. Dostojno parcele in dobro razvit v igri socialna komponenta spodbuditi domišljijo vsake moderne čistejši motor s 3D-čare, ki odvračajo pozornost od najbolj pomembno - "v živo" komunikacije. In tu je pomembno. Igrajte igro na spletu morate FTW in Avstralci, in Islandci, Američani in drugi, drugačni državljanstvo, poklic in status v družbi. Kar nedvomno prispeva le Ostrina do igranja.

Igrajte igro na spletu morate FTW ali Dendrunom ali mehansko. In tisti, in drugi se lahko pohvali z lastno barvo, osebnostnih parametrih, vmesnikih in stavb. Fur mobile, rada šla red in živijo pod totalitarnim režimom. V nasprotju s tem, počasni in okorni Dendruny izjemno svobodoljubni, in ker njihove življenjske poteka v meditativno anarhije. Mehanski božanstvo stoji Nanonirvana, Dendrunov - Večno pridelka Pinocchio. Izhajajoč iz samih imen že lastnimi, lahko sklepamo, da igra ni brez FTW spletni ironijo, včasih prijetno sarkazem ali celo nekaj črnega humorja.

Lokalni sistem bojevanja ni zapleteno. Če želite igrati FTW v celoti, se bodo pridružili bitki dokaj pogosto. Če želite to narediti, izberite žrtev (ali ime poudarkom na ravni) in napad. Bitka se samodejno začne, da pridejo do konca na 15. kroga. Prejela več kot izgubiti znatno škodo ali nekoga, čigar življenje "pade" pod 20.

Izvirne stvari, ki vplivajo na različne značilnosti, ki jih lahko kupite na vašo lokalno trgovino. Hišni ljubljenček, boste začeli malo kasneje, s prihodom dovolj izkušenj. Nekatere izmed stavb, ki ste jih zgradili, bodo prinesle koristi: na področju financ, inventar, veščine.

Poleg vsega FTW igrajo - to ni samo govoriti ali boj. To tudi pomeni, ... ja, deluje! Dendruny zaslužiti za svoje preživetje na vrtu, krzna - po tekočem traku. Vendar pa je posebna dela za vas osebno, da ne bo lahko. Vse, kar je potrebno - določiti čas in še naprej, da gredo o svojem poslovanju. Plačila prejmete, kot je bilo pričakovano, je ob koncu dela. Prav tako lahko zaslužite z napadi drugih igralcev ali dokončanje mini nalog. Vendar pa v preteklosti, ne moreš vedno dobiti denar, ampak kakršno koli drugo korist, vključno in izkušnje.

Torej, na kratko o zgodbi (in več zabave boste izvedeli vse, za igranje). FTW online igra vam bodo ponudili v nepredstavljivo oddaljeni galaksiji ZaChuM (to je Plesnivo Closet Universe). Bilo je tam in so bili poslani že tu omenjeno dirko, so bili priznani kot popolnoma brezupno. Dendruny in krzno ves čas na robu neusmiljeno vojno. Ugotovljena več na čigavi strani ste, in on - zavihati usodo vesolja FeTreeWar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more