Zaznamki

Prahu

Alternativna imena: Prahu

Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2. 0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4400 +

RAM: 1 GB

Video: 256 MB

Disk Space: 4 GB

Pred prahom - strateška igra v realnem času z nekaj nadzora arkadnih. Od samega začetka, se bomo počutili malo malika, ki verjame v majhni skupini temnopolti domačini. Prehod igre prahu bo vedno spremlja projekcije večini indijskih ritualov potekala v čast. Takoj, ko boste slišali o že znanih melodij, boste videli ducat revnih domorodcev, saj veste - jih potrebujejo vašo pomoč, vašo podporo in podporo, saj menijo, da v tebi, ti zaupam implicitno.

Visoko cilj

Pred prahom, ki igrajo zelo zanimivo in razburljivo, nam je povedal o veliki cilj smuglokozhih domačini, ki morajo najti in raziskati zapuščino prednikov zaostaja po vsem svetu igre. Tu in tajne spretnosti, ki vam omogočajo nadzor sile narave in pomembne informacije o svetu. V iskanju te dediščine, boste skupaj s svojim varovancem naučiti na desetine ločenih otokov, kjer boste dejansko morali pokazati, kaj pravi Bog.

Moč

Vse walkthrough pred prahom bo napolnjena z demonstracijami sile božanstvo, kjer bomo spremenili teren, kaj reke nazaj, posadi drevesa in vrtovi puščave in možganov močvirja. Vendar pa je vpliv na naše otroke, moramo, žal, ne moremo. Edino, kar lahko storimo, je, da jim vedeti, da pot do najbližje oltar, kjer je naslednja sporočila starodavno, zaklenjena in bo treba čakati. Prav ti oltarji in portalov, ki nam lahko pošljete na drugem otoku in je glavni namen vsake od stopenj v igri. Skupaj na vsaki ravni, so štirje oltarji in en prehod na naslednjo stopnjo. Dostop do njih je zaprt in imate, da bi vso svojo božansko hrabrost, da imajo svoje zveste domačine na naslednje sporočilo. Spreminjanje igra svetu bo mogoče z majhen kazalec, ki se nahaja na sredini zaslona. Če želimo, da bo oaza, puščava je dovolj, da pour vode, če je to potrebno, da bi v jezero, nato pa s peskom tesnilo iz ležišča, in tako itd Dom in glavni problem, ne bivalna površina okoli oltarje totemi in odprli pot do drugega.

Elemental moč

Prvotno pred prahom, igrajo, da ne bi bilo zelo težko, da se ne dajo, preden ga igralec resne težave. Toda z razvojem parcele, bodo sile naravnih elementov porinil bolj resne teste, in ta dan božanstvo morali resno skrbi. Močni vodni tokovi se zlahka širijo lahkih peščenih jezov in neprijazne flora bo prinesel hude neprijetnosti. Ogenj vžge dreves po vsem, peskanje in voda bo počil pred vročino in jih je treba uporabiti vse te posebnosti. Wild bombe bo odlično orodje za polaganje prelazov v skalah. Vzdolž poti, bo morala tesno in njihovi oddelki videti, da bi prekinil svoje naselje v bližini ene izmed oltarjev. Njihova majhno naselje je le magnet za naravne nesreče in vas kot njihovega zavetnika božanstva in bi morala biti pravočasno iskati načine za njihovo zaščito. Potem ko bo izgubil naselje neuspeh svojega poslanstva.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more