Zaznamki

Fritz 13. Vsakdo lahko Kings

Alternativna imena: Fritz 13. Vsakdo lahko Kings

Procesor: PC Intel Core 2 Duo, 2. 4 GHz

RAM: 3 GB

Grafična kartica: 512 MB

Fritz 13. Vse Kings so - to je zadnji uporabnik sprememba resno šahovski program, ki je nastala v zgodnjih 80. letih prejšnjega stoletja. O razvoju računalniškega programa večpro-cesnem delal le dva nemški inženir Franz Morsch in Mathias Feist.

Pot Fritz 13

Fritz 13 Program, ki ga je danes mogoče kupiti nikomur amaterski šahovske bitke in preizkusite svoje spretnosti v enem izmed najstarejših in najbolj zahtevnih iger, ki jih je ustvarilo človeštvo, dokler je bil pred kratkim uporabljen samo za usposabljanje strokovnih udeležencev. Prva različica programa, ki je postala neposredni potomec Fritz Chess 13, je bila ustanovljena v 80 th leto, in to je okoli 10 let, da ustvarite polnopravni računalnik nasprotnik za najboljše igralce na svetu. Že leta 1995, na improviziranem konkurenco med računalniškimi programi šahovskih (opravila in podobno) izboljšala sprememba program, imenovan Fritz 3 je bila priznana kot nesporni prvak je premagal najbolj naprednih na svetu, na tej točki, računalniški Deep Blue. Po le sedmih letih je imela svojo prvo tekmovanje naslednje generacije šah robota s človekom, ki je postal svetovni prvak v šahu Vladimir Kramnik klasične in spopad se je končala z neodločenim izidom 4-4. Leto kasneje, spopad je končal z neodločenim izidom s Gari Kasparov je prvi tridimenzionalni različici programa šaha. Prvi poraz v poklicni šahist je bil uporabljen leta 2006 in je postalo vse isto, Vladimir Kramnik, ki je izgubilo eno od najbližjih prednikov Fritz 13. Vse Kralji 4-2, storila resno napako pri eni od strank.

Commercial različica

Po zmagi nad eno izmed najbolj nadarjenih igralcev našega časa, je računalniški program dokazala, da upravičeno zaseda vodilno mesto na različnih lestvicah podobne programe. Leta 2009 je izšla prva različica programa na voljo za javno uporabo, dve leti kasneje pa je prišel prvi komercialni sprememba in Fritz 13, ki bi lahko kupil kdorkoli in neodvisno preizkusite svoje moči v soočenju z enim od najmočnejših šahovskih roboti, ki jih ustvaril človek.

Friendly robot

Fritz Chess 13 različnih udoben in intuitiven uporabniški vmesnik z velikim številom nastavitev, vključno s spremembami na ravni moči računalniškega nasprotnika, več variant šahovske figure. Poleg tega lahko uporabnik spremeni zaslon z izbiro med tridimenzionalnimi in dvodimenzionalnih mnenj. Vse poteze, se bo zapisal med igro, in boste vedno mogli oceniti, kje napaka ali, nasprotno, igral dobro. Vse rezultate je mogoče izvoziti za nadaljnje vrednotenje. Igra je več kot 10 stopenj moči računalniškega nasprotnika, preklapljanje med katerima boste sami prilagoditi svojo raven energije, izboljšati svojo igro spretnosti.

Izobraževanje

Za začetnike šahistov in za tiste, ki ne moti, da izboljšajo svoje sposobnosti, igra ponuja več kot šest ur izobraževalnih video posnetkov, pri pripravi katerih so se ga udeležili mednarodnih strokovnih trenerjev in igralcev svetovnega razreda. Je dostopnost gradiva za usposabljanje in izdelavo programa šah ni le čudovit način, da preživijo čas v soočenju z vreden nasprotnik, ampak tudi odličen tutorial, ki se lahko v praksi za vas pripravili za vsako sejo šahovnici.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more