Zaznamki

Fragorii

Alternativna imena: Fragoria

Fragorii Online - brskalnik, ki temelji večigralsko spletno igro, brezplačno, izpod peresa Rusoftvar in zvrsti, povezane z RPG iger. Pri izvajanju razvijalci iger so pripravljeni ločeno od standardnega fantasy teme, in, kot se je izkazalo za dober razlog. Online igre Fragorii kot nalašč za vse tiste, ki so že utrujeni od večnih vojnih škrati in Orke, škratov in Undead.

Pridružite se v igri Fragorii ne bo dolgo trajalo in proces je jasno vsakomur. Vse, kar morate storiti - Vnesite ime računa, e-poštni naslov in varnostno geslo za dostop do vašega računa. Igra je del igre holdinga pošti. ru, kar pomeni, da imajo na račun drugih iger na tem gospodarstvu, lahko igrate igre na spletu Fragorii brez ponovno registracijo. Kakorkoli že, po tem, ko je vaš e-poštni naslov, e-mail, ki potrjuje, da je registracija Fragorii končana, lahko varno začnete igro.

Opozoriti je treba, da Fragorii online igre, ki jih lahko igrate, ne samo iz brskalnika v zgodnjem razvoju projekta, poleg različico brskalnika bila načrtovana in sprostitev lastno stranko. V tej igri boste dobili potopite v zgodovini naših prednikov - Slovani, čutijo svojo identiteto, da uživajo lesene stavbe z srubs kot ti postal eden od junakov, ki so odlična alternativa za vse junaki dolgčas-vitezi.

Vesolje nam daje Fragorii igre na spletu, samo nizajo različne uganke in skrivnosti, ohrani starodavne plemena čudno, ujetih v igri svetovnih tisoč let nazaj. Zelo resno ukvarjati razvijalci sistema ječe, pošasti, ki so bistveno višje kot njihovi kolegi v moči na površini Zemlje. Vendar se to izravna z veliko količino izkušenj in moči artefaktov, ki jih je mogoče dobiti kot nagrado za njihovo iztrebljenje. Sootvetstvennoi več denarja lahko zaslužite z luščenjem nekaj primerkov. Vse te skrivnostne preročišča in skrivnostne stvari v ječo - so ostanki antične kulture skrivnostna bitja posedujejo božansko moč in polnjenje svet z arzenal različnih Fragorii skrivnosti in skrivnosti, ki jo bo razkril, da vas. Igrajte igro na spletu Fragorii pozivamo vse, ki ljubijo zanimive in zanimive zgodbe, ker bi zgodbo v igri vreden se imenuje skoraj popolna.

Čas je minilo, zimske vzmeti so bile zamenjane in neraziskani svet Fragorii pionirji začeli poravnavo. Postavili velika mesta zrasel in postal močan in cele civilizacije življenje navidezno prilagoditi. Ampak na eni točki, drobljenje vse življenje in nonliving eksplozije je prišlo v veliki igri svetu in odmev tega je bilo slišati na vsakem vogalu Magic Kingdom. Ta rodila ogromno eksploziji neugasivim požaru, ki je zažgal dan in noč, in ugasne, tako nenadoma, kot se je zdelo. Kmalu je postalo jasno, da je napaka, ki izhaja iz samega požara je pripeljalo do neznanega kraja, da vsakdo mislil smrtno past, ker vsakdo pride k njemu, je bil za vedno izgubljen.

Čez nekaj časa v kraljestvu Fragorii začel resnično epidemijo, mutiral živali, in v gorah neposredno iz kamna začela vyrostayut kristali in ugotovilo, da jih rudarji pripisati alkimisti. Čez nekaj časa so znanstveniki ugotovili, da bi iz tega skrivnostnega pasme teleportatory.

Je razred sistem v igri zasnovana tako, da specializacije, kot tak ne obstaja v igri. Obstajata samo dve splošni razredi - bojevnik in Vrač, določajo vaše obnašanje v boju. Ampak vse ostalo - to je vaša sposobnost za izgradnjo pristojne taktiko bojnih akcij in predvideti nasprotnikove napredek. Spretnosti v igri izvaja tako, da vam raven, vaš lik povečuje določeno znanje s kakršnimi koli orožja ali obrambne sposobnosti.

Zaslužite izkušnje lahko ne le v bitki, ampak tudi za določene naloge. Tik poleg nagrad v obliki izkušenj v uspešno dokončanje quests lahko dobite še orožja ali opreme.

Fragorii igrati, da boste ne le prijetno, ampak tudi zanimiva, ujame njegovo pristnost. Prijavite se in se potopite v svet magije in skrivnosti Fragorii!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more