Zaznamki

Fundacija

Alternativna imena:

Strategija temeljev in simulator gradnje mesta, dva v enem. Igra ima čudovito 3D grafiko v slogu risanke. Glasba je dobro izbrana za obdobje, prikazano v igri. Glasovna igra živali in ljudi daje igri poseben rustikalni čar.

V igri boste ustvarili in razvili majhno naselje.

Začetek igranja Foundation - izbrati morate pravo mesto za gradnjo prvih zgradb. V idealnem primeru bi moral biti nameščen nedaleč od različnih virov virov.

Rast prebivalstva tukaj ne poteka na običajen način. Najpogosteje v podobnih igrah je presežek stanovanjskih zgradb dovolj in to zagotavlja povečanje prebivalstva. V tej igri je vse narejeno bolj realistično. Prebivalstvo se zaradi preseljevanja močno poveča in da bi se ljudje selili v vaše naselje, morajo imeti možnost zaslužka za preživetje in še več. Delovna mesta so tista, ki lahko znatno povečajo populacijo.

Pri gradnji upoštevajte njihovo barvo avre. Industrijski objekti imajo rdečo avro, kar pomeni, da takih objektov ne smemo postavljati v neposredno bližino stanovanjskih objektov. Žaga, ki dela v bližini hiše, povzroča precejšnje nelagodje s svojim hrupom.

Nekatere zgradbe imajo zeleno avro. Takšne strukture, nasprotno, povečujejo udobje stanovanjskih zgradb. Na primer, zelo zaželeno je imeti vodnjak v bližini, da prebivalcem ni treba iti daleč po vodo.

Ni tako enostavno, ohranite ravnotežje. Če je kraj dela predaleč od doma, tudi prebivalci te lokacije ne marajo.

Poleg tega morate razmišljati o tem, da so bili viri v bližini. Na primer, kamnolom lahko zgradite kar sredi mesta, pa bo celo deloval. Toda kopanje kamna bo šlo zelo počasi, ker bodo morali delavci kamen nositi od daleč.

V igri boste imeli veliko dejavnosti

Svinec:

  • Terenska obdelava
  • Rudarstvo
  • Gradnja in izboljšanje zgradb
  • Trgovina
  • Poskrbite, da prebivalstvo ne potrebuje ničesar

Tukaj je delni seznam pomembnih stvari, ki jih morate narediti.

Igra zasvoji, za vse te težave čas beži neopazno. Možno je spremeniti hitrost igre.

Vsi vaščani imajo čin. S povečanjem ranga stanovalcev lahko na primer zgradite naprednejše stanovanjske zgradbe.

Ampak ne hitite s tem. Na primer, kmetje nizkega ranga živijo v eni hiši s precej velikim številom družin. Ko se rang poveča, bo vsaka od družin želela imeti ločeno hišo. Morda ne boste imeli dovolj sredstev za gradnjo toliko zgradb hkrati in število zadovoljnih prebivalcev se bo znatno zmanjšalo. Nezadovoljni prebivalci lahko celo zapustijo vašo vas.

Katere stavbe so na voljo za gradnjo, določajo trije parametri.

  1. Ljudje
  2. Kralj
  3. Cerkev

Oglejte si, katere od parametrov morate izboljšati, da boste lahko zgradili kompleksnejše nove zgradbe.

Foundation brezplačno prenesite na PC, žal ni možnosti. Igro lahko kupite na platformi Steam ali na uradni spletni strani.

Namesti igro in začni graditi svojo vas takoj zdaj!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more