Zaznamki

Za kralja 2

Alternativna imena: Za kralja 2

Za kralja 2 nadaljevanje

For the King 2 je naslednji del priljubljene potezne strateške igre Roguelike, ki bo izšla v začetku leta 2023. Razvijalci so isti - IronOak Games. To pomeni, da se bo uspešna mehanika prvega dela nadaljevala in bo le še boljša. Čeprav je ta igra strateška, združuje različne žanre:

korak za korakom (vsako dejanje je odvisno od vas),

roguelike (naključno ustvarjanje ravni, nepovratna dejanja, smrt lika),

miza (navzven spominja na družabno igro, na primer karta je sestavljena iz celic, po katerih se premika junak),

role (izravnavanje likov in njihov razvoj).

Morda se zdi, da združuje nezdružljivo. Ampak to je samo s strani. Kajti King 2 bo, kot obljubljajo ustvarjalci, še bolj brutalen, kar pomeni zanimiv in kompleksen. Ves uspeh je lahko odvisen od enega samega meta kocke (bojni sistem in dejanja so vezani na osemstransko kocko).

Inovacije drugega dela

Na žalost ni nobenih podrobnosti o tem, kaj lahko pričakujete v drugem delu. Piše le, da bo mogoče igrati tako solo kot s prijatelji. Na voljo bo način igre za več igralcev za do 4 osebe. Možno se bo združiti in boriti proti despotskim stražarjem, razbojnikom in pošasti. Bolj bomo morali razmisliti o dejanjih in potezah. Konec koncev, ko izgubite junaka, ga ne bo mogoče oživiti. Prenesti bo treba novo.

Iz napovednika postane jasno, da naslednji kralj ni bil nikoli izvoljen, kraljica pa se je naučila iz prvega dela in postala močnejša. Kaos postaja močnejši, junaki se bodo z njim veliko težje borili. Nove pošasti in šefi bodo stali na poti popotnikom. Nad kraljestvom Farul se je že začela zgostiti tema. Vsestranskost izbire in možnosti za prehod igre bodo še vedno ostali pri igralcih.

Zato bo igranje For the King 2 še vedno zanimivo, tudi če ste jo enkrat že dokončali. Zdaj lahko greste skozi ječe sami, vendar boste zelo verjetno umrli. Zato je priporočljivo združiti junake in zaklade enakomerno deliti s plenom. Različice vaše ekipe bodo neomejene. Izberite junake glede na svoj stil igranja.

  • mag
  • zdravilec
  • lokostrelec
  • bojevnik
  • killer
  • in mnogi drugi

Vsi imajo svoje edinstvene sposobnosti. Bodite prepričani, da jih upoštevate, pomagali vam bodo prehoditi zemljevid brez izgube.

Prenos za King 2 brezplačno v računalniku ali prenosniku ne bo deloval. Drugi del bo tako kot prvi plačan. Igro pa lahko že dodate na seznam želja in ko bo izdana, boste prejeli obvestilo. Čeprav ni natančnih stroškov, preostane le še čakanje in spremljanje novic in datuma izida For the King 2, da ga ne zamudite!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more