Zaznamki

Nogometni Masters

Alternativna imena: Nogometni Masters

Če ste nori na športnih igrah in nogomet - tvoj hobi, potem bo igra Football Masters pomagal, ne le prehaja v hladno zimsko večer, ampak tudi topel poletni dan. Konec koncev, to je noro zanimiv projekt iz francoskih razvijalcev. In celo na lestvici od super popularne FIFA je ta projekt do sedaj zaostaja, mu je uspelo pridobiti svojo ciljno publiko, ki mu ima vsak trenutek. Lepo grafiko in igranja popolnoma izvršene pritegnili igralci iz vsega sveta se bodo pridružili vsakogar nogometno norost.

Nogomet Masters na spletu - igra žanr, ki je doživela igro kritiki označujejo kot MMORPG. MMORPG nogomet - zanimivo, kajne? Za razliko od bolj znanih nogometnih iger na spletu, bo ta projekt dal več moči. Torej, zdaj pa ne more biti samo nogometaš ali trener nogometnega kluba, se boste počutili kot pravi vodja nogometne. Vaše področje delovanja je povezano z nogometom, vendar igra ne bo treba razmišljati o taktiki, boste morali pravilno razpolagati s finančnimi zadevami kluba. Torej, ste našli potegnilo v svet politike in ekonomije. Boste morali sodelovati pri zaposlovanju novih nogometnih zvezd, ki se ukvarjajo z gradnjo in finančnih taktike pametno upravljajo denar kluba. Vse odločitve itak glede vašega kluba morajo iti skozi vaše roke. Vi - je človek, v čigar rokah moč skoncentrirana.

Bo Ker gre za tipičen projekt na spletu, (ste verjetno že sami uganiti) v registracijskem postopku Football Masters potrebno, da začnete igro. Vmesnik Igra je urejena v francoščini in, na žalost, to je, da bi našli eno samo besedo v ruščini je nemogoče. Vendar pa je vgrajen v vsakem prevajalec pa lažje spopadanje z zapornico nesporazuma, ki jih vam daje prost dostop do projektnega managementa.

Desno na spletni strani vam bo na voljo na prijavnici, po polnjenju, ki jo lahko začnete igrati nogomet Masters.

Malo verjetno je, da boste lahko za srečanje s prijatelji iz preteklih napotitve izražanja (razen če ste ljubitelj francoskih iger), vendar prevajalec bo pomagal spopasti s tem problemom. Boste morali vnesti svoje uporabniško ime, geslo, in glede na tradicijo, e-poštni nabiralnik.

Bo Igrajte igro Football Masters je izredno zanimiva, saj boste ležijo bistveno večje breme odgovornosti. Vaša glavna naloga - da zagotovi dobro počutje svojem klubu. Kako? boste morali razmišljati o njej sami. Samo namig - v boju proti vse dobro. Torej, si lahko ogledate za sponzorje, izboljšanje in razvoj stadion, najeti najbolj talentirane igralce in sodeluje v različnih tekmovanjih.

Ti bodo lahko sodelovali brezplačno nogometnih mojstrov v resnih tekmah in prijateljskih tekmah. Tekmovalci so lahko tvoji prijatelji igralci iz celega sveta.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more