Zaznamki

Football Manager

Alternativna imena: Football Manager

Manager Nogomet online - je športni spletni strategija, ki bo zanimiv za ljubitelje nogometnih tekmah. Ta nogometna igra je bila razvita z Sports Interactive in je redna serija, znana serija nogometne Football Manager, ki se je začel že leta 1992 (pod imenom Championship Manager). Ta igra je bila prva, ki je vodstvo izvedlo nogometno ekipo ...

Da bi začeli igrati igre na spletu upravljalnika nogomet, potrebujejo registracijo upravitelja nogomet, ki se glasi: da aktivirate igro račun, kar potrebujete iz domače strani ali s klikom na to povezavo http://store. steampowered. com / about / prenesite platforma za spletno igralništvo Para, s katero lahko začnete igro. To bo dejansko Vnos nogometna igra nogomet.

Sistemske zahteve za namestitev Internet platfomy para:

- Windows XP, Vista ali 7;

- 512 MB RAM-a

- Procesor z urni frekvenci 1 GHz ali boljši.

Za Mac - Intel Mac, OS X Leopard 10. 8, Snow Leopard 10. 3 ali kasneje.

Je zelo priporočljivo dveh gumb miške in takzhe1 GB prostega prostora na trdem disku in

Širokopasovna internetna povezava.

Spletna igra Football Manager ponuja, da deluje kot nogometni trener ene od nogometnih klubov. Izbira je široka, saj vam bo ponudila več kot petdeset držav planeta, za to bi bil, da izberejo klub največjih ligah po vsem svetu.

Online nogometna igra nogomet ima dovolj dober sistem za pomoč in usposabljanje. Hvala za informacije v tem sistemu boste mogli razumeti, kaj se je dogajalo v tej igri. Kljub dejstvu, da je ta sistem namenjen predvsem za začetnike, izkušene igralce, lahko ta podatek tudi koristno, saj je vodja nogometno spletno igro nenehno nadgrajujemo, in vsakič, ko se pojavi nekaj novih priložnosti. S tem znanjem boste mogli voditi bolj uspešno in popolno igro.

V tej izdaji, ta igra (Manager Football 2012), je bilo nekaj novosti in izboljšave. Tukaj so osnove, ki vas vabijo, da izpolnjujejo

- Sposobnost usmerjanja, kje in kdaj želite,

- Priložnost, da sodelujejo pri prenosih in pogodbe;

- Izboljšana zmogljivost Skavti;

- Izboljšanje gledanje 3D mehanizem motorja;

- Bolj inteligentni vmesnik;

- Intonacija;

- Prisotnost novega režima za usposabljanje.

Več informacij o teh inovacij je mogoče najti na uradni spletni strani Football Manager.

Poleg teh inovacij, je nogometna igra nogomet na spletu precej spremenjena veliko več vidikov, kot so delo medijev, novinarskih konferenc, junior sistema in sistema za ustvarjanje novih igralcev. Poleg tega je prišlo do sprememb v sposobnosti povezati s socialnimi omrežji, mehaniki so prijateljske tekme, ekipe za upravljanje, in celo nekatere vidike igre. Za podrobnosti o vsaki od teh vidikov se lahko naučite iz serije videov, ki bodo kmalu na voljo na uradni spletni strani igre.

Play nogometna igra nogomet na spletu, da bi rešili različne probleme in sprejemanja pomembnih odločitev, kot je na primer, ki proizvajajo na tem področju, in komu pustiti na klopi. Boste morali določiti taktiko igranja, da substitucije, dajati navodila, gledal tekmo ...

Kot vodja, vodja nogomet igrajo imate pri opravljanju svojih nalog in izven igrišča. Na primer: narediti izbor igralcev za igre, sodelujejo pri prenosu, za komuniciranje z novinarji, itd

V vodja nogometne tekme bo zelo zanimivo, ni čudno, da ta igra je daleč ena od najboljših v tem segmentu. Torej, če ste zainteresirani v tej igri, bo vodja registracija nogomet vam omogočajo, da se počutim kot nogomet pro!

Namen igre, mislim, da boste razumeli, da je zmagati čim več trofej skodelico!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more