Zaznamki

Legenda o nogometu

Alternativna imena: Legenda o nogometu
Da bi preprosto, morate najprej registrirati, nato namestite program in začnite ustvarjati svojo nogometno zvezdo. Nogometaši lahko postavijo edinstven videz:

  • facialne značilnosti, do popolne portretne podobnosti z dejansko osebo;
  • Rost;
  • Teloslozhenie;
  • Bazovuyu oblika, zaščita in osebni slog.

Ustvarite svojo nogometno legendo, igralci lahko takoj odidejo na igrišče za vadbo. V tem načinu ni drugih igralcev, samo vratar, ki upravlja umetno inteligenco, mimogrede, samo vratar robot v katerem koli načinu, drugi igralci na terenu, pravi ljudje. V načinu treniranja je možno obvladati udarce z vsega igralnega polja, vohanje, vse vrste prelazov, različne finte.

režimi v igri veliko, ne samo za igranje in vadbo. Igralec lahko ustvari svojo ekipo prijateljev ali se pridruži obstoječemu, da ustvari svoj klub, sodeluje na turnirjih ali opravlja naloge, ki se pojavljajo v igri vsak dan. Kopičenje obeh nam omogoča, da razvijemo nogometnega igralca, ki dobi naslove za povečanje hitrosti, vzdržljivosti in drugih fizičnih lastnosti. Igra ima priložnost kupiti športno opremo igralca, kar vpliva tudi na kakovost njegove igre.

Dobra ekipna igra zahteva usklajeno delo vseh športnikov, tako da se lahko udeležite prijateljskih tekem, vadite kolektivno igro in postavite na teren vsakega udeleženca. Igralci lahko ustvarijo več igralcev in izberejo znak neposredno pred začetkom igre. Podpira tudi izmenjavo in prodajo igralcev. Vse igre lahko shranite in si jih ogledate.