Zaznamki

Letenje za zabavo

Alternativna imena: Flyff

Ali ste utrujeni od enoličnost vsakdanjega življenja? Želite leteti? Druženje s prijaznimi ljudmi, brez strahu, da teče v kletvice? Potem pa - tukaj. Letenje za zabavo spletne igre, anime svojo hipnotično karamela, barvit in grafično kakovost, javno dostopnih lete in vse vrste zabave, skupaj z različnimi testi.

To je prost MMORPG igrati, če želite prenesti odjemalca, ampak prej - iti korak Registracija Fly za zabavo. Za njeno izvajanje, glavo na uradni strani in pojdite na ustrezno stran. Pridružite se v igri Fly for Fun zahtevajo, da izpolnite spodnji obrazec: ime, geslo skrivni odgovor, ki ste jih izbrali sami, vnesite kodo iz slike in sprejetja Sporazuma uporabnika, skupaj z zavezo, da izpolnjujejo predpise. Finish. Lahko začnete nalaganje stranka Fly za zabavo registracijo določa tudi možnost, da se učijo neposredno iz obstoječih sort znaki, da se lahko odločite, kdo bo še naprej osvojiti lokalne vrhove. Na splošno, registracija flyff ne zahteva velike izdatke časa in truda.

Game Fly za zabavo na spletu, čeprav je čudovito v svojem bistvu, a ne najlažji med MMORPG. Pot velikega bojevnika začne na vse enako. V začetku, ustvarja lik, ne moreš ga izbrali za kakršno koli poklica ali razred. Igrajte igro Fly za zabavo na spletu, ker je to nič manj zanimivo. Vendar pa na ravni 15 bo moral teči netrenirano voziček in le on lahko doseže bo izbrala poklic. Prestopila je 60., imaš posebnost. Vendar pa ne bo zaskrbljen: Izravnavo ne bo preveč časa, in "krila", je mogoče dobiti na samem začetku igre, da igrajo flyff V takem sistemu razredov in poklicev - to je samo plus. Boste dobili zadostno količino časa, da razišče igranja, ki omogoča določitev najbolj udoben stil bojevanja. To pomeni, da brez naglice boste samozavestno odločijo, na koga naj se igrajo igre na spletu Fly for Fun - ali zdravnik, ali tank.

Poleg tega je online igra flyff zelo demokratična v smislu prehoda od razreda do razreda. Na primer, čarovnik, lahko preprosto "prekvalifikaciji", ki pomagajo ali Acrobat Reader, ki so način, edinstven v svoji najčistejši obliki ... ker moški in čarovniki (charmers) - so povsod in so del standardne opreme. In Fly for Fun online ... akrobat specializirana izključno v pristojnosti gibala. Kaj je zanimivo, ker je njegovo orožje - njegovi sovražniki, bo nevtraliziral ali z loki (morali razviti spretnosti v tem primeru), ali ... Yo-Yo (in tu sila ne boli!) In če se odločite, da igrajo v Fly za mobilnike Assist, potem pa - čista voda vagon. S čarobno palico v roki, si lahko vse pospešili ali zdravljenje, in rokavica - občutljivo zabavo. Da bi bilo na ta način, boste lahko začeli pred vsemi sočasnih bije več pošasti. Kaj je vredno veliko, verjemite mi.

In sedaj nekaj o najpomembnejših značilnosti flyff na spletu - na poletih. Glavna stvar tukaj, za razliko od drugih "smrtonosne" iger je raznolikost vozil. Za vsak okus - broom stupa deska. V trgovini je to dobra veliko. Vse, kar je potrebno - da razumejo tehniko uporabe in gredo jadranje. V Fly za zabavo igri ni posebej težko, ampak neverjetno lepo: in oči je zadovoljen, in um ne premočno.

Mimogrede, o zgodbi. Flyff Igra pripoveduje zgodbo o njenem svetu Rondo je bil ustvarjen pet bogov. Sprva upravljanje njegova stvaritev popolna užitka jih, nato pa so dobili dolgčas in se odločila, da se upokojijo, pusti vratarja Rice. , Ki se počuti osamljeno, je zgradil prijateljice, ki uteleša lastnosti sama. Vse jeza in sovraštvo dobil Shadows, ki je takoj zlomil proč od Rondo celine, jo pustil, da letijo visoko nad tlemi. Kasneje Madrigal izhaja otok razdeljen na tri dele. Shadow uspelo izgnati iz otokov, vendar online igra Fly za zabavo «» Če vas ostankov vojne proti zlu - pošasti, in ki bodo morali boriti za večino svojega igralnega časa. Na dober način!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more