Zaznamki

FlatOut 2

Alternativna imena: FlatOut 2

Game FlatOut 2 je na spletu računalniška igra o dirki. Ta igra je prislužil ugled, ne slabše kot v prvem delu. FlatOut2 slava Igra ima najbolj destruktivno dirke po vsem svetu.

FlatOut 2 igro, ki jo lahko prenesete na uradni spletni strani te igre ali katere koli druge na mestu, ki zagotavlja ta dostop. Poleg Flataut 2 lahko prenesete preko torrent pred tem prednastavitvijo na programu za nalaganje torrentov.

Lahko se registrirate na spletu brezplačno FlatOut 2. Registrirati v Flatout 2 morate navesti:

1) vaš e-poštni naslov.

2) ime in geslo.

Vendar pa je treba opozoriti, da je ta igra ni zastonj in da je na voljo le prek uradne spletne strani, ampak tudi prek spletne trgovine Buka.

Preden začnete igrati, preverite pro igre

FlatOut 2 video. Tukaj za sebe lahko najdete koristne informacije o igri.

V igri Flatout 2 vam bo igral na najbolj nenavadnih poteh, ki so polna nevarnosti, lepo pokrajino, dinamične objekte in različne interaktivne območij. Predmet te igre - to je kruta in agresivna vožnja, ki ni v skladu z močjo šibka.

V Flataut 2 vas bo igral proti sedem nasprotnikov, od katerih ima vsaka svoje metode, parametri in stil vožnje.

Ni vsak igralec bo imel priložnost, da dosežejo ciljno črto, igralec lahko izgubili s trdega diska in ga bo stran od ceste v mrliški voz.

Zaradi fizičnega modela igre FlatOut 2 si lahko ogledate vso škodo, ki jo dobi igralec in avto med dirko. To je zaradi tega, se šteje kot ena od najbolj spektakularnih v svetu.

Igre Flataut 2 vstopnici od igralcev za avtomobile ni bilo tako spektakularno razvijalci, zdaj pa se je vse spremenilo. Dvanajst mini igre FlatOut 2, napolnjene s to skrajnost in je tukaj, da boste mogli mučiti svojega voznika, za kar je zanemarja pas.

Tukaj si lahko izberete enega od načinov igranja: Dvanajst mini igre ali nove različice derbi.

V igri 2 Flataut ima tako enega igralca in multiplayer načine. Razvijalci svetujemo, da se prenese prvo tekmo v načinu za enega igralca za izboljšanje njihovih veščin, in nato nadaljujte z večigralskem načinu. Prek interneta, imate priložnost, da tekmujejo z najboljšimi igralci na svetu od igre FlatOut 2.

Flataut 2 Značilnosti:

1), vam bo naravnih in drugih nesreč prinašajo denar.

2) Lahko dobim Grand Prix za zmago nad tekmecem družino.

3) veliko parkirišče z različnimi razredi vozil.

4) Novi krajine za dirke.

5) sposobnost, da bi prišli do kazen za odhaja voznikov.

6) do osem igralcev v večigralskem načinu prek interneta ali lokalnega omrežja.

Vstopite v svet FlatOut 2 - neverjetno nore dirke. Izboljšajte svoje sposobnosti za zmago na tekmovanjih in jih dobili za Grand Prix.

Povabi prijatelje za igro, za vas je postalo bolj razburljivo in neverjetno.