Zaznamki

Firefall

Alternativna imena: Faerfoll

Firefall - multiplayer igre iz prve in tretje osebe. Firefall igra v žanr znanstvene fantastike in to brez možnosti. Obstajala Zemlja v miru in sožitju, dokler ni letel blizu meteorit. In ni enostavno, in ogenj. In to je pripeljalo do takšnega dela učinkov držav. Nonhumans vladanje na zemlji, in v podobi moške obleke roboti. Igrajte igro Firefall precej razburljivo.

Kot v vsakem igranja boste morali, da se vaš lik v igri. Registracija Firefall je precej standard tu in dovolj le

  • Navedite e-poštni naslov;
  • Ustvari geslo.

In že ste pripravljeni na boj in fantastično potovanje. Kot ponavadi, za začetnike, vse se začne z oblikovanjem in izbiro junaka. vsi so precej podobni, razlikuje jim pripadajo samo enega od razredov:

  • Engineer;
  • Napad;
  • Biotech;
  • Scout;
  • Dreadnought.

Engineer - močna v vsaki situaciji, saj ima dobro napravo in mehanizme.

Assault - kot normalni ljudje za pehoto, hiter in močan.

Biotech - namenjen za bojno podporo, vedno z biotehnologijo, medtem ko boj.

Scout - dober na svojem področju, še zdaleč ni pripravljena, da bi prekinil sovražnika.

Dreadnought - odporen na vse vrste testov, vedno z brzostrelko, da bi uničiti.

Ta funkcija lahko spremeni v igri, temveč za spremembo battlfreymov - kostum.

Igra bo le lahko igral Firefall resnično strateg in obrtnik upravlja takšne stroje, kot so roboti. Vi se borijo za ostanke normalne civilizacije, saj vse, kar je bilo še vedno ni vrnil.

Kaj bi preživeli na vašem planetu nenehno na voljo element, kot je Christie. Vendar pa so zaskrbljeni, da lahko ustavi dobavo so se odločili, da jih prinesete s seboj. Vendar v slednjih ustvaril ladje in njen padec je privedlo do kršitve v sistemu Zemlje, in na začetku drugega mutacije.

Svet je vedno polno sovražnikov, ampak tukaj, vsa živa bitja, je postal agresiven, nasilen. Imajo videz po meri, pripravljen za obrambo in napad. Nasprotno, celo samo za napad.

V igri Firefall spletu, da se poveže z bazo fan, ne samo za nas, ki leži bližje državam, ampak tudi najbolj oddaljeni. Pokličete lahko tudi vaše prijatelje in srečno tako njihova domišljija. Pridružite ekipo in biti pripravljeni pomagati drug drugemu.

Game Firefall prosimo svojih igralcev kakovost grafike. To je zelo svetla in barvita. Monsters, kot če bi posebej videti svetlejši in takoj vidna. Ne bo ostalo neopaženo. Zlasti v igranju ni glasbena spremljava. Morda, da bi bilo bolje, da bi slišali dihanjem nasprotnike in zvok streljanja v svojem odgovoru. Vendar pa lahko varno poslušanje glasbe.

Game Firefall Brezplačne ponuja priložnost ne samo za igranje, temveč tudi v procesu delaš nekaj, igro funkcije in spremembe, bodisi da ali preobretat.

Na splošno velja, potem boste že vedeli, da so pripravljeni, da začnete igrati. Nadaljujte z registracijo, ne dovolite, da zmagajo. Uspešno boste igrali!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more