Zaznamki

FIFA World

Alternativna imena: FIFA World

Game FIFA Svet ni treba posebej predstavljati in zgodbo, saj menimo, da bi morali že slišali o njej, tudi če ne ljubitelj nogometa. To je eden izmed najboljših iger, ki jih je naredila toliko kakovostno obliko, ko gledate na to prvič, da se je večina tega ne vidi in lahko zmešamo s te oddaje na tekmi. V tej igri, vas prosimo, da organizira svetovno prvenstvo ali evropsko prvenstvo in zmagati, seveda, ekipa, ki jo ljubiš. Načeloma se vse igre, ki so bile razvite ekipo EA Šport , imeti konkurenčno prednost pred drugimi zaradi svojega neprimerljivo grafika in superior igranja. Toda igra FIFA World spletu vizualni dokaz. Ko pogledaš na realističen videz igralcev in delavnic o gibanju z žogo, imamo misli o tem, kaj ste lastnik prave igralce in se odločijo za njih. Preden je bila ta igra dovoljena samo za tiste, ki so set-top box, a tokrat je bilo na voljo za tiste, ki so res želijo, da poskusite svojo roko na Fifa, ampak dati priložnost, ker ni bilo hookups. Zato veselite se igralci, zdaj lahko igrate na vašem osebnem računalniku.

Morda ne boste mogli uporabljati, da sodelujejo v igri, da je samo igra sama v tem času v procesu beta testiranje. In ravno pravi čas za to igro morebitno kot osnovnih načinov:

- UltimateTeam - v tem Način igre celotno tekmo povsem samo v vaši moči, in usmerjal usodo ekipe. Tvoja moč bo lahko kupujejo in prodajajo različne akterje. Ker trg prenos je vedno odprt (kadarkoli) vsem imate priložnost, če ste spretni, da izveste več o njihovih nasprotnikov. Vsak teden je ta način posodablja in zagnati različne aplikacije na njej. Ta način igre vam bo pomagal, da igra FIFA World brezplačno.

- Command prvakov - v tem načinu boste morali plačati en kredit za vsako igro. Če zmagaš na turnirju ali istega dogodka, to je verjetnost, da si bo povrnila svoj kredit. S pogostostjo igranja, lahko povečajo količino kreditnega točkovanja.

V FIFA svetovno registracijo je potrebna, ker je online igra. Hvala registracijo, boste lahko prijavijo za sodelovanje na test in obiščite eno od prvih srečnežev izbrali.

Na začetku registracijo, boste morali navesti osebne e-pošte v vrsti, ki se nahaja na glavni strani spletne strani igre. Ko vse fill, kliknite na gumb "Pošlji".

Če še niste registrirani in niso ustvarili svoj račun na sistemu Poreklo , potem vaša pozornost bo prijavnico po polnjenju, ki vam bo igral Igra FIFA World. Za tiste, ki imajo račun že obstaja v takem sistemu bo lahko samo iti na tekmo le z navedbo vzdevek in skrivno kodo, ki velja za vaš račun.

, Je bila ta igra prevedena v ruski, tako da izpolnite obrazec, in nadaljnjega sodelovanja pri igranju ne bo težko. Preprosto sledite navodilom, ki jih sistem in izpolnite v zaporedju.

In nato kliknite na gumb "Registracija" in čakati na trenutek, ko bodo administratorji igre, ki jo izberete, da igranja.

FIFA World v igri boste dobili raznoliko ekipo, kot tudi tedensko ekipa, sestavljena iz igralcev, bo določena z rezultati tedna (ki jim bo zdravljenje igralca, ki je dosegel ta teden v realnem času).