Zaznamki

FIFA MANAGER 13

Alternativna imena: FIFA MANAGER 13

Game FIFA MANAGER 13 je slavni nogometni menedžer, ki ga je razvila Electronic Arts. Ta igra je namenjen za različne operacijske sisteme Windows. Lahko poskusite igrati na FIFA MANAGER 13 v demo verziji, kjer je njihova sposobnost, da preverite nogomet in veliko sreče.

Line pro nogometno tekmo FIFA MANAGER 13 jo lahko prenesete na uradni spletni strani igre ali na katerem koli drugem mestu, ki ponuja to možnost. Prenesete Fifa Manager 13, lahko uporabite torrent datoteko, ampak za to, boste morali prenesti namestiti program.

Igrate lahko na spletu v FIFA MANAGER 13 PROSTIH register na forumu, kjer lahko klepetate z drugimi igralci. Za prijavo na forum FIFA MANAGER 13, morate določiti:

1) vaš e-poštni naslov.

2), geslo in ime.

Pred igro ali demo v celoti prikazati v igri FIFA MANAGER 13 video, ki razkriva osnovna pravila igre in igralne sposobnosti. To znanje bo koristno za vas v prihodnje, da sodelujejo v igri.

Upoštevajte tudi sistemske zahteve za igro FIFA MANAGER 13 s. Računalnik mora izpolnjevati naslednje parametre:

1. Intel Pentium 4 2,4 GHz - procesor.

.

2 1 GB - RAM.

3. 8 GB - HDD.

Vsak igralec v igri FIFA MANAGER 13 ima svoj namen. Ti in ona mora odločiti, na začetku igre: želja, da bi v prvo ekipo, izboljšuje svoje spretnosti, sposobnost, da igrajo v ekipi in prvenstva.

Kot manager, vaš cilj je ohranjati harmonijo v ekipi in zadovoljujejo vseh potreb in zahtev.

Ste v igri FIFA MANAGER 13, bo vaš pomočnik, ki vam bo pomagal na več načinov:

- Poslovna inteligenca s klubom,

- Oblikovanje psihološki portret predvajalnika

- Pri reševanju konfliktov.

V igri FIFA MANAGER 13 boste izboljšali svojo umetnost vodenja nogometno ekipo.

Igra ima poseben oddelek, ki se odpre pred vami:

1) Osebna rivalstvo med partnerji v klubu;

2) Cilji predvajalnika

3) Odnosi z parterres igralca moštva;

To poglavje vam bo pokazal glavne dejavnike, ki vplivajo na stanje vaše ekipe in notranje vzdušje v njej.

Pred vami v igri Poštne nove funkcije - to je priložnost za pogovor z igralci. Lahko se pogovorite s svojimi igralci o njihovih osebnih ciljev in želja ter jim ponuditi nove naloge za self-izboljšave.

Tudi preden pošljete igralec v rezervi, najem ali prodajajo tako, se lahko pogovorite z njim o tej temi in rešiti vse nianse.

Še ena novost v igri je povečati ekrana do 1280x1024. Ta inovacija vam omogoča, da razširite igralni prostor.

Game Fifa Manager 13 je še vedno poln številnih presenečenj in novosti. Najbolj pomembna stvar za vas, da pokažejo veliko vodjo, ki bo vodil svojo ekipo do zmage.

Študija informacije o igri, si oglejte filme, ki vas bo zagotovo pomagal v prihodnje, da bi dobili status najboljšega nogometnega trenerja.

Srečno v športnem sostezaniyah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more