Zaznamki

FIFA 14

Alternativna imena: FIFA 14

Game FIFA 14 - športne simulator, povezanih z nogometom, ki zahteva uporabo taktike. Projekt od ustvarjalca serije iger - EA Canada. V primerjavi s predhodnikom ima igro Fifa 14 številne posebne ugodnosti. Poudarek igre je na skupinskem delu in uporaba taktike. Prednosti projekta so odlične fizike žogo in realistične poteze, hitrost vodi žogo in različne tehnike preigravanje tudi priložnost za opravljanje zvijajo prelazi, popoln nadzor nad razmerami avtentičnost med igro in hiter razvoj v smislu rasti kariere. Vaši nasprotniki imajo inteligenco, tako da bitka zelo zanimiva in bogata. Celotnem drogu je čustveno sev in iz vsake zmage še toliko slajše. Prav tako je del, FIFA 14 lig, lahko razpravljali izkušnje z isto nogometno norih nick, za interakcijo z vrstniki, izrazil svoje mnenje o kateri koli zadevi. Prisotnost socialno komponento naredi Igra je zelo zabavna, saj se ne počutite odrezani od sveta, ampak nasprotno - občutek, da ste sredi najbolj vročih dogodkov. Če vam je všeč igre na podobno tematiko, si je vsekakor treba prenesti FIFA 14, da se potopite v ozračje veliko športa, tako polepšajo dolge večere zanimivih dejavnosti.

Nizka sistemske zahteve vam omogočajo, da prenesete Fifa 14 vsi novinci. Ko namestite igro na računalniku, lahko takoj preidemo na posel. Si je treba prizadevati za izgradnjo kariere, in to prispeva k vsaki novi zmagi. Pomeni, da je več zadetkov, bolje vaše možnosti. Samo želim reči, da je FIFA 14 na voljo za igranje na različne načine. Novo je le eden. Ta sezone igrajo skupaj. Ideja je, da združijo moči s prijateljem in boju proti isti nasprotnikov duo. Drugi načini bi morali biti seznanjeni s prejšnjih iger. Izberite vse, ki bodo, kot so: spletne sezon, hitrih tekmah AI, offline kariere igralcem in trenerjem prijateljske tekme. Poleg sodelovanja pri igrah prihajajo naporne, ampak v svojem zanimivem treningu. Bilo je med treningom boste Brus novih znanj in spretnosti. Brez tega preprosto ne bo šlo. In še en lep trenutek. Namestitev FIFA 14 na PC, lahko razvijejo in izboljšajo svojo mrežo skavtov. Mamljiva ponudba, kajne?

In vendar, preden začnete z vso silo, da igrajo Fifa 14, ki jo je treba razumeti nekatere elemente. Morate se zavedati svojih zmožnosti. Glede na dejstvo, da so razvijalci delali na številnih izboljšav, FIFA 14 kos omogoča naslednje: ". Ovratnik" curling žogo, hitting razdaljo, nizko leteče žogo, ki zamenjuje Vratar brce za In prav tako lahko uporabite kombinacijo igro in uspešno nadigrati nasprotnike položaj. Saj lahko igralci sedaj spremeniti širino igrišču in izbrati pristop kota žogo, igra postane res nepričakovani od realne. Premisli vsakem koraku, saj se zavedajo, da je izkrivljena usmeritev žoge ne bo uspelo tu, ker ustreza realni fiziki letenja. Pridi hitro, Fifa 14 ekip in dobili užitek od igranja. Srečno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more